Szabályok

A KKV Parlament
demokratikus - online - közösségi - konzultációs fórum

 

Tegyen jó javaslatot és váljon ismertté!

 

A KKV Parlamentbe igényelni lehet a tagságot, amit a szervezők elbírálnak. Tagdíj nincs.

A regisztrált tagok jogosultak online előterjesztéseket tenni (500-3.000 karakter terjedelemben).
Az előterjesztőt megilleti max. 3000 karakter bemutatkozó szöveg és egy db 490x300 pixel kép megjelenítése.

A további tagok a javaslat norma kontrollja után értesítést kapnak az új előterjesztésről. A közzétételt követő 5 napon belül dönteniük kell, támogatják, tartózkodnak, vagy ellenvéleményezik a javaslatot. (Az ellenvéleményt, vagy tartózkodást indokolni kell 500-3.000 karakterben)
Aki nem szavaz, vagy nem indokolja meg az ellenvéleményét, az számla ellenében 5.000Ft + áfa reklám költség hozzájárulást tesz a KKV Parlament szervezői felé.

A moderátor szerepét betöltő KKVHÁZ 50% feletti támogatottság esetén az előterjesztést továbbítja a kormányzat és a sajtó felé.

A KKVHÁZ a KKV Parlament létrehozója, kizárólag moderátori szerepet lát el.

A költségeket a hirdetési bevételek fedezik.

A közösség regisztrált tagjai láthatják egymás elérhetőségét, kapcsolatba léphetnek egymással, lobbyzhatnak a javaslataikért.


Nem lehet olyan előterjesztést tenni, vagy véleményt megfogalmazni, ami kizárólag egyetlen vagy kisszámú céget érintő gazdasági szempontból indul ki, ami uniós és /vagy magyar jogszabályba ütközik. Az előterjesztés, vagy ellenvélemény nem tartalmazhat direkt politikai állásfoglalást, nem irányulhat semmilyen kisebbségi csoport ellen, nem sérthet senkit emberségében Az előterjesztő maga felel a leadott szövege szakmai tartalmáért, helyesírásáért és stílusáért.
A moderátor KKVHÁZ ezek figyelembevételével dönt az előterjesztés publikálásáról, illetve a tartózkodás vagy ellenvélemény indoklásának kiszűréséről.

A hirdetési bevételek 50%-a társadalmi szerepvállalás keretében felajánlásra kerül a regisztrált tagok által kiválasztott olyan képzési centrum (ok) részére, ahol döntően a családi, mikro és a KKV szektor szereplőit fejlesztik.

A szervezők a hirdetési bevételekről negyedévente beszámolót készítenek a regisztrált tagok részére.

 

 

Bejelentkezés | Adatvédelmi nyilatkozat | #