KKVHÁZ
 

#

KKVHÁZ KKVHÁZ
 

KKVHÁZ

 

KKVHÁZ
 
  • KKVHÁZ cikkek
  • Szakértőink
  • A KKVHÁZ bemutatkozik
  • KKVHÁZ KLUB TAGSÁG
  • Hirdessen nálunk!
 
Bemutatkozó cikk
PR cikk az Ön fényképével, életrajzával a munkásságáról és a termékeiről.
15.000 Ft + Áfa/ cikk


Telek
Az Ön által szerkesztett reklámoldal (a kkvház fő terméke) fényképpel, önéletrajzzal, cége bannerével. Személyes hitelesség, a mai leghatékonyabb reklámeszköz. Ne feledje havonta új publikációt várunk Öntől.
70.000 Ft + Áfa/ év.

Telek haszonbérbe
Itt a feltételek hasonlóak a telekbérlethez, azzal a kis különbséggel, hogy a publikációs munkát akár a mondanivaló megszerkesztését is elvégezzük Ön helyett.
90.000 Ft + Áfa / év


Konferencia Önnek
Ha meggyőzködtünk arról, hogy Ön szakterületének kiválósága, szívesen támogatjuk úgy is, hogy konferenciát szervezünk az Ön kiemelt szereplésével, levéve az Ön válláról minden terhet, és meghagyva mindazt az örömöt, ami egy ilyen rendezvény után éri az embert. Ár: nyereség 50%-a

Riport Önnel
A személyes image keltésnek ez a leghatékonyabb módja. Az átlagosan 5-15 perces televíziós minőségű videók vagy 2-3 perces hanginterjúk nagyon alkalmasak az Ön üzenetének hatékony átadására.
80.000 Ft + Áfa

Konkurencia figyelés
Válság van, Önnek és csapatának egyáltalán nem marad ideje arra, hogy a konkurens piaci szereplők tevékenységét tervszerűen figyeljék. Mi ezt megtesszük Ön helyett, és havonta jelentést adunk.
Konkurensenként 2000 Ft + Áfa /hó

Szakirodalom figyelés
Úgy ahogy a konkurenciáját valószínűleg az Ön szakterületére vonatkozó irodalmat sem áll módjában folyamatosan követni. Releváns cím lista max 10db/hó 2000 Ft + Áfa/hó. Kivonat és elemzés a cikkekből 30.000 Ft + Áfa/hó. Nyugat európai nyelveken 50.000 Ft + Áfa/hó, ritka nyelveken 70.000 Ft + Áfa/hó

Hírlevél szolgálat
Ömlenek a hírlevelek és Ön nem győzi csapatával nyomon követni a sok hírt. Milyen fontos is lenne, ha csak az Önt érintő híreket kapná meg. Megoldjuk!
Csak az Ön cégét érintő hírlevél 1000 Ft + Áfa /hó


Lobby Önnek
Nagyon nehéz bekerülni egy-egy nagyvállalat felső vezetőjéhez, kormányzati személyiséghez. Van olyan eset, amikor nem is tudja kihez is kellene fordulni. Bízza ránk, megpróbáljuk megoldani! Ár: egyéni megállapodás szerint

Kedvezményes üdülés
A KKVHÁZ-nak van egy vállalati üdülője. A KKVHÁZ klubtagjainak speciális árat adunk, mi csak visszautasíthatatlan ajánlatnak hívjuk. Legyen a klubtagunk, és vegye igénybe!

Klubtagság
A klubtagság térítésmentes, de csak abban az esetben, ha minden hónapban részt vesz az Ön lakóhelye szerinti megyeszékhelyen megrendezett vitaestünkön, illetve akadályoztatása esetén a helyettesítéséről gondoskodik. Ha ezt elmulasztja, 4500 Ft + Áfát mint távolmaradási díjat számlázunk.


Az online verzió elkészültéig kérjük küldje el igényét a kkvhaz@kkvhaz.hu-ra.

AHHOZ ÉRTÜNK, AMIHEZ A TAGJAINK KÜLÖN-KÜLÖN ÉRTENEK, DE NÁLUNK LEHET MEGRENDELNI.FEL