2018 február 12 (hétfő) 16:00 – 18:00 között
Februári témánk: Vezetők - Kultúra - Gazdaság
Van idő, igény az önhajszában? Ön kinek akar megfelelni? Mit látnak a gyermekeink? Megvan a kellő kultúránk a kultúrához? Minden rendben?
  

#

 

 
Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Játékos verseny a vállalkozói ismeretekről, megyéink és a szomszédos országok között. Ön is részt vehet, ha belép a csapatába.

Image Map

 

 

 

A program
A verseny hivatalos sajtó megnyitója szeptember 17-én 16:00-kor lesz a Szombathelyi KKV Csúcstalálkozó keretében
Az I. forduló kérdéseit október 15-én tesszük közzé a Szolnoki KKV Csúcstalálkozó keretében.
Eredményhirdetése: október 22.
A verseny II. forduló kérdéseit november 19-én 16:00-kor tesszük közzé a Tatabányai KKV Csúcstalálkozó keretében
Eredményhirdetése: november 26.
A verseny döntője: 2015. december 3-án Budapesten 14 -18 óra között lesz

Az első két fordulójában a csapatok az interneten mérik össze az erejüket, a döntőben pedig már élő szóban kell prezentálniuk a válaszaikat.

A verseny főszervezője a KKVHÁZ.hu. Minden kérdésével, javaslatával nyugodtan forduljon hozzánk. kkvhaz@kkvhaz.hu

A verseny fordulóiban aki a feladatoknak eleget tud tenni, tovább jut. A döntőben azonban idén is késhegyig folyó verseny várható a végső győzelemért.

A csapatok
A megyék csapatait csapatkapitányok irányítják. Az Ő kiválasztásuk a megyék vezetésével közösen történik meg. Velük megállapodást kötünk arról, hogy milyen feladataik és lehetőségeik vannak a verseny kapcsán.
A megye csapatához vállalatok, szervezetek, természetes személyek, bárki csatlakozhat, aki elfogadja a verseny gondolatait és kész összefogni a megye érdekében. Az aki csatlakozott, automatikusan bemutatkozási és reklám lehetőséget kap a verseny oldalán egészen az év végéig.
Az első két forduló kérdéseit a megyei csapatok a Megyeházákon közösen várják és közösségi élményként, együtt válaszolnak rá.
A döntőben a megyék öt fős csapatokkal vehetnek részt. A csapattagok kijelölése a csapatkapitány joga.

A feladat
Az I. és II. fordulóban a csapatok egymástól függetlenül egy időben válaszolnak, a Dr. Bod Péter Ákos vezette gazdasági szakemberekből álló elnökség feladataira A csapatoknak 24 óra áll rendelkezésükre a válaszok megfogalmazására.

Az elnökség az egyes fordulók kiértékelése során vállalta a szakmai színvonal mérését. Az aki teljesíti a minimumot versenyben maradhat.
Az elnökség fontosnak ítélte azt is, hogy az egyes megyék csapatai ne elégedhessenek meg egy jó válasz megfogalmazásával, „kényszerüljenek” azt a verseny szellemiségét követve sokak felé továbbítani, internetes támogatókat szerezni. A nézettség mérésekor természetesen számításba vesszük az egyes megyék lakosságának a számát.

Elbírálás
A csapatok válaszai felkerülnek a megyék verseny oldalára, ahol a látogatók minden megyei csapat válaszát olvashatják, összevethetik és szavazhatnak rájuk. A verseny állását a kijelzőn minden pillanatban nyomon lehet követni.
A döntő első fordulójában a legjellemzőbb terméküket mutatják be a csapatok, míg a továbbjutók már a megye meglévő és jövőbeli befektetőihez szólhatnak majd.

A döntőben felszólal az előző évi győztes megye Közgyűlésének elnöke, a Fővédnök, a MÖOSZ képviselője, valamint a KKVHÁZ Megyék Versenye elnöke is.
A győztes megye közgyűlésének az elnöke tartja az esemény záró beszédét.

Költségek
A megyék csapatainak a részvétele a versenyben térítésmentes. A költségeket a verseny szponzorai állják.

Előnyök
Az akciótól elsősorban a helyi összefogások erősödését várjuk. Fontos az a tudásmennyiség is, ami a verseny kapcsán a résztvevők birtokába jut. Bemutatkozási lehetőséget kap minden vállalat, aki bejelentkezik a megyéje csapatába. A verseny győztese nagy értékű ajándékot kap.
 


FEL