2018 február 12 (hétfő) 16:00 – 18:00 között
Februári témánk: Vezetők - Kultúra - Gazdaság
Van idő, igény az önhajszában? Ön kinek akar megfelelni? Mit látnak a gyermekeink? Megvan a kellő kultúránk a kultúrához? Minden rendben?
  

#

 

 
Hazai felső kategóriás KKV
Hazai felső kategóriás KKV Mit tud a Kludi? Innováció, minőség, design, környezettudatosság. Mindenki ezt mondja magáról. Igen, de Ők jól csinálják!
Google keresés tudományosan
Google keresés tudományosan Az interneten való keresés legegyszerűbb és legnépszerűbb eszköze a Google. Ebben a cikkben ismertetem az olvasókkal a legalapvetőbb Google keresési paramétereket.
Új nemzetgazdasági miniszter
Új nemzetgazdasági miniszter Ismerve őt, részletekbe menően tájékozott, de meg fogja hallgatni a gazdaság sok szereplőjét. Talán minket is. Kérem a KKVHÁZ vezetőit, de minden rajongóját is, röviden írják le a legfontosabb kérésüket.
Gyümölcsöző kapcsolat
Gyümölcsöző kapcsolat A KKVHÁZ konferenciáján Ön már mindenki ismerőseként jelenhet meg.
A magyar KKV követ
A magyar KKV követ Dr Lenner Áron Márk belgazdaságért felelős helyettes államtitkár volt a díszvendége az Edutus Főiskola és a KKVHÁZ Zrt megállapodásának. A fiatalok pályakezdése van a középpontban a minisztérium pedig segíti a kezdeményezést.
Faragó Ilona
Faragó Ilona
Budapest
Kisvállalati érdekképviselet
Érdekképviselet
BKIK Gazdasági Szolgáltatások tagozatának elnöke

A BKIK fokozottan KKVBARÁT

„...ezen vállalatok hozzáadott értéke mind a munkahelyteremtés, mind a gazdasági növekedés területén kiemelt jelentőséggel bír.”

Fókuszban a KKV szektor

Szeptember 9-én az MKIK és a BKIK együttműködésében konferencia a kisvállalatokról.

Számítógépkezelői és webáruház szerkesztői oktatás

Abszolút amatőröknek, profi eredménnyel, minden programozói előképzettség nélkül.

Megalakult a BKIK KKV-fejlesztési Szakmai Osztálya

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara a stratégiai céljait követve még intenzívebben nyit a kisvállalatok felé és keresi az együttműködési lehetőségeket.

Aktuális tudnivalók az EKÁER rendszerről

A szabályozás részleteiről a NAV képviseletében dr. Funtek Zsolt és Kovács Anett tájékoztatta az érdeklődőket a BKIK január 27-i konferenciáján.

Ne légy szívtelen!

A Kor Kontroll Társaság és a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet nyílt napja október 17-én pénteken 10 órától. A belépés ingyenes! Helyszín: Aesculap Akadémia (1115 Budapest Halmi u 20-22.)
Ugrás a oldalra.