KKVHÁZ
 

#

KKVHÁZ KKVHÁZ
 

KKVHÁZ

KKVHÁZ
 
KKV esélyek és kihívások
KKV esélyek és kihívások

A kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem hallgatói azt vizsgálták meg, hogy a román vállalakozások hogyan reagáltak a válság kihívásaira.

Mit ér a diploma?
Mit ér a diploma?

Mit ér a magyar közgazdász diploma a világpiacon? Alapjában véve minden diploma annyit ér, amennyi munkát és tudást tartalmaz. / Bartók István, az Edutus főiskola rektora

Nők, nemzetközi környezetben
Nők, nemzetközi környezetben Üzleti reggeli keretében, a témában érintett közismert hölgyek osztották meg tapasztalataikat a hallgatósággal, akiket érdekelt vagy érintett az interkulturalitásból fakadó különbözőség.
Ingatlanértékelés és sok más
Ingatlanértékelés és sok más Varga Bea kínálja szakértelmét Önöknek, miközben bepillantást nyerhetnek a személyes értékeibe. Az ingatlan is bizalmi ügy!
Közösségi site és vállalat
Közösségi site és vállalat

A BGF Zalaegerszegi Kara diákjai dolgozták fel ezt a nagyon aktuális kérdést. Írásaik szakemberekével vetekednek. Ajánlom minden kisvállalkozó figyelmébe. Solt Katalin főiskolai tanár.

Egyénre szabott oktatás a jövő
Egyénre szabott oktatás a jövő

„Hallgatóink számára részletes feladattervet állítottunk össze, amelyben meghatározzuk, milyen tevékenységekkel ismerkedjen meg a fogadó szervezetnél”

Mediáció Zalában a Kamarával
Mediáció Zalában a Kamarával A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az első. Vidéken itt vehető igénybe először a kamara támogatta mediációs szolgáltatás.
Szimulált vállalatvezetés
Szimulált vállalatvezetés

Azoknak a kisvállalatoknak akiknek a vezetése nem magasan képzett közgazdákból áll, gond a vállalatvezetés. Ausztriából hoztam egy megoldást. Én hiszek benne, ott bevált. Blogszerűen leírtam néhány gondolatomat.

Épületenergetikai helyzetkép
Épületenergetikai helyzetkép

Nem kell ahhoz gazdasági illetve energetikai szakembernek lenni, hogy megállapítsuk egy átlagos háztartásban, vállalkozásban jelentős összegeket költünk az energiára.

Inkubátorok a vállalkozásokért
Inkubátorok a vállalkozásokért

Lassan a végletekig koptatjuk az alapfrázist, miszerint a hazai gazdaság motorját a kis- és középvállalkozói réteg jelenti, de vajon ők mit tudnak kezdeni a beléjük vetett hittel és bizalommal...

Elismert művezető képzés
Elismert művezető képzés A WIFI Hungária nemzetközi sikert ért el a művezetők és termelési vezetők fejlesztésére kidolgozott képzési programmal.
Ez a profil nem létezik, vagy már nem elérhető

Az is lopás

A bibliai talentumok példázata és a családi vállalkozásod.

A társasházak főszerepben

Kérjük ne legyintsen, önálló jogi személyiségek és mint ilyenek markáns szerepük lesz az ország fejlődésében.

Már társadalompolitikai kérdés a társasházi lét

Interjú Varga Zoltánnal, a Zala Ingatlanszalon ingatlan-szakközgazdászával.

Kincskereső BusinessClub

Fajsúlyos beszélgetések könnyű vacsorával Bojár Gáborral, a Graphisoft társalapítójával, és az igazgatóság elnökével.

Pihentetőnek egy kis kultúra

A KKVHÁZ egyik zalai frontembere Varga Zoli barátunk nem ismer nehézségeket amikor szervezni kell. Remek érzéke van a finom „csemegék” létrehozásához.

A túlélés múlhat rajta!

Gazdasági szereplők számára a gazdasági kapcsolat megőrzése, a piaci kapcsolat megtartása kiemelkedő érték, amelyben jogvita, gazdasági vita, szakmai vita esetén a gazdasági reálmediáció ad biztos kiutat.
Ugrás a oldalra.