I. Országos Online Interaktív Versenykultúra Csúcstalálkozó
2019. szeptember 18.

Központi helyszín: EDUTUS Egyetem épülete (Falk Miksa u. 1)

>> Bővebb információ <<

>> Töltse ki kérdőívünket és NYERJEN! <<

 

KKVHÁZ
 

#

KKVHÁZ KKVHÁZ
 

KKVHÁZ

 

KKVHÁZ
 
 
Szabályozott válság-tudatosság
Szabályozott válság-tudatosság

...ha tudjuk, hogy a válság szükségképpen be fog következni, hogyan ismerhetjük fel előre és hogyan reagálhatunk rá?

Önnek is fontos a vállalkozása fejlődése?
Önnek is fontos a vállalkozása fejlődése? Tudjon meg többet a számlafaktoringól, mely a vállalati hitelek kiváló alternatívája. Időt és pénzt spórol meg! Szerződéskötést követően akár 24 órán belül folyósítjuk kiállított számlái ellenértékét!
A faktorálás előnyei
A faktorálás előnyei Mit is takar pontosan a faktorálás, és miért lehet jó választás szinte bármilyen iparágban tevékenykedő cég számára?
Ki viszi el végül a balhét?
Ki viszi el végül a balhét? A vezető tisztségviselő mögöttes felelősségéről.
Hitel vagy férj?
Hitel vagy férj?

A vállalkozói hitelfelvétel alapjai.

Kiss József
Kiss József
KKV Mentor

A hazai gazdaság egyik legmeghatározóbb motorja a KKV szektor. Gyártás, kereskedelem, szolgáltatás terén egyaránt, bőven találunk piacvezető pozícióban kis, - és közép vállalkozásokat, nagy múltú, és újonnan alakult mikro vállalkozásokat!
Ezen cégek sikere, fejlődése kulcsfontosságú a fenntartható piac gazdaság szempontjából, mégis sokszor úgy látjuk, hogy méltatlanul kevés figyelmet, és törődést kapnak. Vezetőik sokszor egyedül maradnak a problémáikkal, kommunikációs, adminisztrációs, és jogi útvesztők sokasága nehezítik a hétköznapjaikat, a forrás, - és munkaerőhiány pedig napi szintű stressz forrás sok helyen.

Egy sikeres KKV vezetőnek nem ritka, hogy akár 20-25 szakmához kell jól értenie, vagy a cégében a megfelelő posztra képzett szakembert kell alkalmaznia. Akár tanulta a cégvezetést, akár örökölte a cégét, vagy verejtékes munkával felépítette, szüksége van egy megértő, és támogató szakmai közegre, ahol kellő inspiráció mellett, releváns szakmai, és szervezeti kapcsolatokkal gazdagodhat, és vezetői kompetenciájában fejlődhet.
Óriási információ dömping van a piacon. Egy-egy terület fontossága szinte csúcsra van marketingelve, míg más létfontosságú területek szinte említést se kapnak, így a tudás, és kapcsolatok jelentős része nehezen alkalmazható komplexen, és eredményesen a hétköznapi vállalkozói életben.

Van, amikor a céget, szervezetet kellene gyorsan megszerelni, van, amikor a piacképes ötletet kell újragondolni, olyan is van, hogy alkalmazottakat szükséges eredményessé tenni, és természetesen sikeresen kellene alkalmazkodni a folyamatosan változó piaci körülményekhez. Nehezített pályát jelent a felkészületlenség egy közelgő gazdasági válság idején, a generációváltás okozta folyamatos nyomás, és a fejlődés, és a hozzá szükséges financiális eszközök ésszerű megtervezése, kivitelezése.
Mi, a KKV HÁZ-nál igyekszünk egy oldott, kávéházi hangulathoz hasonló légkörben megteremteni a hazai KKV szektor vezetői számára egy stabil, inspiráló vállalkozói közösséget, mely hivatalokkal, partnerszervezetekkel együttműködve, biztos pontja lehet egy fejlődni vágyó, értékteremtő cégvezető számára! Nem tudunk Önök helyett minden problémát megoldani, de van térképünk, iránytűnk, evezőnk, és persze jól képzett legénységünk!

Jöjjön el következő nyílt rendezvényünkre, és kóstoljon bele a KKV HÁZ kínálatába!
„Tudásmegosztás – Kapcsolatépítés – Közösségi élmény”
KKVHÁZ: Hatékonyság helyett eredményesség!
 

Tudja mire van szüksége?

Az, aki be tudja azonosítani a problémáit, egészen közel van a megoldáshoz is.