KKVHÁZ
 

#

KKVHÁZ KKVHÁZ
 

KKVHÁZ

 

KKVHÁZ
 
  • KKVHÁZ cikkek
  • Szakértőink
  • A KKVHÁZ bemutatkozik
  • KKVHÁZ KLUB TAGSÁG
  • Hirdessen nálunk!
 
Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.
Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. Interjú Ducsai-Oláh Zsanett vezérigazgatóval, a KKVHÁZ Megyék Versenye új elnökségi tagjával.
A fluktuáció nem ok, hanem következmény
A fluktuáció nem ok, hanem következmény "Az igazi veszély, hogy nem foglalkoztatok a szervezet munkaerő-megtartó képességével..."
Készüljön fel a számviteli törvény változásaira
Készüljön fel a számviteli törvény változásaira A számviteli törvény 2016. január 1-től életbe lépő új szabályait már most érdemes alaposan átnézni
Új szabályok, a 2015-ös évzárásban
Új szabályok, a 2015-ös évzárásban KKVBARÁT® Adótanácsadó a LeitnerLeitner. A szombathelyiek örülhetnek most először.
Növekedési hitel MOST
Növekedési hitel MOST

Ön vállalkozó és hitelre van szüksége? Forduljon hozzám bizalommal! Nincs reménytelen eset. Segítek projektet felvázolni és az üzleti tervét is közösen rakjuk össze.

Módosuló magyar adatvédelmi szabályozás
Módosuló magyar adatvédelmi szabályozás

„...elegendő lesz pusztán egyetlen közös rendelet előírásainak megfelelni. Vagy talán mégsem?...”

A faktorálás lényege
A faktorálás lényege Azoknak a vállalatoknak, akik nehezen jutnak banki hitelhez, akik folyamatos forgóeszköz finanszírozást igényelnek, vagy bővülni szeretnének, a faktorálás lehet az ideális megoldás.
KKV Marketing
KKV Marketing

Ebben a sorozatban szeretnék practice-szerű tanácsadást adni és óvatos kritikát gyakorolni. Megpróbálnék egy helyzetfelmérést végezni, és a magyar KKV-piac számára megmutatni a lehetséges utat egy sikeres piachoz.

Eszik Zoltán
Eszik Zoltán
Üzleti Coaching

Kisvállalkozások pénzügyi tudatossága

Egy vállalkozás nem tekinthető pénzügyi értelemben piacképesnek, ha a tulajdonosok nincsenek naprakészen pontosan tisztában azzal, hogy hol van a vállalkozásuk fedezeti pontja.

Tippek az érdeklődők számának növelésére

Hihetetlen, de a piacon sikeres vállalkozások energiáinak jelentős része olyan területekre irányul, amelyek kívül vannak a cégtelephelyén, gyártási, termelési folyamatain...

5 alternatíva a nyereség növelésére

Egy felkészült üzleti coach abban segíti a vállalkozót, hogy rávilágít azokra a területekre, ahol pénzt lehet termelni, illetve figyelni lehet arra, hogy a pénz kiáramlása a lehetséges minimális szinten maradjon.

49 tipp az átlagos vevőérték (élettartam-érték) növelésére

Az első és legfontosabb dolog, amit az értékesítéssel kapcsolatban érteni kell, hogy miért vesznek meg az emberek egy bizonyos terméket vagy szolgáltatást és mi az, amit ténylegesen megvesznek.

50 stratégia a vásárlások számának növelésére

A egyik „bombabiztos” pont a vállalkozásban - az ActionCOACH módszertana szerint -, ahol a profit növelésére érdemben hatni tudunk, az az egy vásárlásra jutó összeg nagysága: