#

 
 
A rák és a kemoterápia
A rák és a kemoterápia

Az elmúlt évek során azt mondták az embereknek, hogy a kemoterápia az egyetlen módja a daganatok megszüntetésének. A Johns Hopkins kutatóintézete végre elkezdett beszélni arról, hogy van más választásunk is.

Költségvetési vita - 2013
Költségvetési vita - 2013 Egymásnak feszülő politikai és szakmai érvek a költségvetési vitában. 2012.12.10-én tárgyalta a Magyar Országgyűlés Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter előterjesztésében a 2013. évi állami költségvetés módosítását.
Élet+
Élet+ A mai napon tovább folytatjuk a közvetlen brüsszeli benyújtású tematikus pályázatok szemléjét, ezúttal a LIFE+ nevű, a fenntartható fejlődés céljait szolgáló projekteket finanszírozó pályázati lehetőség ismertetésével.
Isten veled telefonadó!
Isten veled telefonadó! Magas a telefonköltség cégénél? Ajánlom figyelmébe a VOIP telefont, mellyel az interneten keresztül telefonálhat, és ezzel jelentős összegeket spórolhat.
A standby letter of credit
A standby letter of credit

A standby letter of credit a leggyakrabban használt biztosíték a nemzetközi kereskedelemben. A vevői nemfizetési kockázatának kivédésére szolgáló bankgarancia.

Marketing eszközök - II. rész
Marketing eszközök - II. rész

Cikksorozatunkban az inbound marketing fogalmához érkeztünk, mely a hazai internetes szakzsargonban viszonylag új fogalomnak számít, annak ellenére, hogy pl. a direkt marketing területén már évtizedek óta használják.

Ez a profil nem létezik, vagy már nem elérhető