#

 

 
10 pontos „siker” recept GINOP pályázat készítéséhez!
10 pontos „siker” recept GINOP pályázat készítéséhez! Lássuk az ideális beruházáshoz szükséges „hozzávalókat"!
Office 365
Office 365

A légiesen könnyű, biztonságos iroda.

Szervezetfejlesztés a kkv-k generációváltásában
Szervezetfejlesztés a kkv-k generációváltásában A kkv-knál a generációváltás akkor lesz sikeres, ha a személyközpontú céget rendszerközpontúvá tudják átalakítani. A siker kulcsa a szervezetfejlesztés és a változásmenedzsment összehangolásában rejlik.
Csapatépítés kkv-k esetén
Csapatépítés kkv-k esetén A csapatépítés egyre inkább elengedhetetlen eszköze egy vállalat eredményes működésének. Rengeteg programot sorolhatunk tágabb értelemben ide, akár néhány, vállalaton kívül eltöltött kellemes órát, és persze szervezett, szakember által irányított, több napos programokat.
Siker a Tisza partján
Siker a Tisza partján

Jász-Nagykun-Szolnok megye csapata nagyon sok szavazatot kapott, érdemes elolvasni a versenymunkájukat.

Jász-Nagykun-Szolnok megye
Jász-Nagykun-Szolnok megye

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Szeptember 17-én Szombathelyen egy sajtótájékoztatóval indul a harmadik évadjába lépett KKVHÁZ Megyék Versenye. Akkor tesszük majd közzé, hogy kik vállalták a megyék csapatkapitányi feladatait.
Kérjük azokat, akik a megyéjük gazdaságáért tenni akarnak, és úgy érzik, tudnak is, legyenek azok akár önkormányzati, civil, felsőoktatási, nagy- és kisvállalati szervezetek, térítésmentesen regisztráljanak már most a csapatukhoz. A regisztráltak cégbannerét december 31-ig kihelyezzük a megye oldalára, meglinkelve a saját honlapjukra. A verseny részleteit ITT ismerheti meg. A megyéje csapatához ITT kapcsolódhat.
 

Komplex vállalkozásfejlesztés

Miért fontos a vállalkozásfejlesztés? Miért fontos nekem és miért fontos önnek? Az az, miért fontos nekünk?

Szervezetfejlesztés eredményei

Szinte valamennyi tulajdonos próbálkozott már kiszabadulni a mindenes szerepkörből, de ez nem igazán sikerült. Nem az számít, hogy sikertelen volt próbálkozása, hanem hogy felismerte a változás szükségességét és belevágott.