2018 február 12 (hétfő) 16:00 – 18:00 között
Februári témánk: Vezetők - Kultúra - Gazdaság
Van idő, igény az önhajszában? Ön kinek akar megfelelni? Mit látnak a gyermekeink? Megvan a kellő kultúránk a kultúrához? Minden rendben?
  

#

 

 

NGM-KKVHÁZ & Bespoke Principles Humán Erőforrás

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 


NGM - KKVHÁZ Budapest
.
A versenyképesség fejben dől el
Humán erőforrás és szervezetfejlesztési csúcstalálkozó
Figyelem, hagyományteremtés:
május 2-a Munkahelyek ünnepeA Nemzetgazdasági Minisztérium és a KKVHÁZ kisvállalkozás fejlesztési klubja támogatásával és a Bespoke Principles társszervezésében


2017. május 2 15:00-17:30
Nemzetgazdasági Minisztérium Pénztárterem
(Budapest Dorottya u.)


 

Szervezők  |  Cikkek   |   Támogatók 


 

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Világunk soha korábban nem versenyzett ennyire. Próbálja ki, küldjön december 24-én késő délután üzleti e-mailt a kereskedelmi partnerének. Tízből nyolc azonnal válaszolni fog.
A tétet a legerősebbek emelik. Ki tud hosszabb ideig dolgozni, több embert, több projektet irányítani? Ki képes elsajátítani a szinte hetente változó high tech berendezések kezelését? Ön sem maradhat ki a versenyből. Aki azt mondja: ezt nem csinálom, azonnal körhátrányba kerül és hiába bánja, nem tud többé felzárkózni. Kedves barátom külföldre utazott családi sí pihenésre. Reggel, délben és este is válaszol az üzeneteire. Valamit tenni kell!
Csak a szövetségesek jöhetnek számításba. Kik ők? A saját embereink.

Hol keressem a legjobbakat? – Hogyan tartsam meg őket? – Mivel motiváljam a csapatomat? – Magamnak vagy már a konkurenciának képezem a dolgozóimat? – A helyzetnek megfelelően vezetem a csapatomat?
Ön is felvethet problémaköröket, mindenki hálás lesz érte…

A munka ünnepe alkalmával rendezzük meg hagyományteremtő célzattal a Munkahelyek Ünnepe Humán erőforrás és szervezetfejlesztési csúcstalálkozót, amelyre tisztelettel hívja meg Önt az NGM-KKVHÁZ és a Bespoke Principles. A rendezvényen az asztaltársaságok a humán tőke szerepéről, az emberi erőforrást érintő fontos kérdésekről cserélhetnek eszmét, alkothatnak véleményt.
 

Fővédnök


Karaszek Szabolcs Dr.

HARMAN International európai HR igazgatója

 

Védnök


Tarnai Tamás
Apollo Tyres HR és adminisztrációs igazgató


Béza Dániel Dr.
Corvinus címzetes egyetemi docens

 


Kiemelt szereplők


Hadarits Péter
Pegaconsult HR vezető


Csökli István
interim HR tanácsadó

Szauter Kristóf
G&P HR vezető

Dankó Orsolya
EOS Magyarország HR Generalista

 


>> Jelentkezem <<
A részvétel térítésmentes, de regisztrációhoz kötöttHogy zajlik a rendezvény?
A rendezvény résztvevőit a szervezők véletlenszerűen 4-6 tagos, diverz csapatokká osztják. A csapatoknak egy 30 perc hosszúságú közös gondolkodás során kell dűlőre jutniuk egy fontos, humán erőforrást érintő témakörben. Az asztaltársaság vitatémája sorsolás útján dől el. Az idő lejártával a csapat kiválasztja szónokát, aki 3 percben prezentálja a zsűrinek a csapata álláspontját, gondolatait, a megfogalmazott kulcsüzeneteket. A csapatok munkáját moderátorok segítik, gondolataikat pedig segítők jegyzetelik. A zsűri szavazatai alapján a két legizgalmasabb előadó a rendezvény fénypontjaként megmértetheti magát egy barátságos páros vitában is.

A rendezvényre jelentkezőket kérjük, hogy az érdemi diskurzus érdekében az alábbi témákban felkészülten érkezzenek:
- Fluktuáció kezelése, munkatársak megtartása
- A legjobbak megtalálása és megszerzése
- Motiválás a szürke hétköznapok során
- Képzés-fejlesztés: hagyományosan vagy rendhagyóan?
- A fejétől bűzlik a hal? Az első számú vezető szerepe
- Helyzetfüggő vezetés
- A munka jövője vagy a jövő munkahelyei
- Digitalizáció HR hatásai

Program:

- 14:30 Javasolt megérkezés
- 15:00 Köszöntések, tájékoztatás
- 15:15 Csapatok közös gondolkodása
- 15:45 Szponzor
- 16:00 Csapatok 3 perces prezentációja
- 16:40 Szponzor
- 16:55 Az elhangzottak összegzése, rövid reflexiók
- 17:10 Zárszó

Előre is köszönjük a látogatóknak az aktív részvételüket, felkészültségüket, véleményük kendőzetlen kifejtését és a megszülető inspiratív gondolatokat. A csapatok szereplését a zsűri meglepetés ajándékkal honorálja.

 


>> Jelentkezem <<
A részvétel térítésmentes, de regisztrációhoz kötött


Néhány szó a szervezőkről:
Benyovszky Tünde — a Bespoke Principles, Magyarország egyik leginnovatívabb szervezet- és személyzetfejlesztési cég alapítója; a KKVHÁZ szakértője és a BKIK Gazdasági Szolgáltatások Tagozat Humán Szolgáltatások (HR) osztály aktív tagja

Gulyás József
— A regionális és ágazati csúcstalálkozókat, a Megyék Versenyét, és az NGM – KKVHÁZ országos kisvállalkozás fejlesztési klubot szervező KKVHÁZ vezérigazgatója, Az MKIK kisvállalkozás-fejlesztési Kollégiuma tagja, a BKIK KKV Szakmai Osztálya elnöke, JVSZ bizottsági elnöke, c. főiskolai docens. 

Cikkek


Játszva tanulás!

19 érv a játékos munkahelyi tanulás mellett.

A gamification számos felhasználási területe közül az oktatásban betöltött szerepét mindenképp érdemes kidomborítani. Hogy miért, az kiderül jelen cikkünkből.

Összefoglalónkban felvonultatjuk azokat az ipari, társadalmi, demográfiai változásokat, amelyek a gamification-höz hasonló új módszerek születését életre hívták. Írásunkból megtudhatja azt is, hogyan hasznosítható a játékosítás az oktatásban és milyen pozitív hozadéka van a játszva tanulásnak.
Tovább a cikkre >>

 


 

Szponzorok

       

  

 


FEL

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)