2018 február 12 (hétfő) 16:00 – 18:00 között
Februári témánk: Vezetők - Kultúra - Gazdaság
Van idő, igény az önhajszában? Ön kinek akar megfelelni? Mit látnak a gyermekeink? Megvan a kellő kultúránk a kultúrához? Minden rendben?
  

#

 

 

Legfrissebb cikkeink

A salgótarjáni KKV Csúcs üzenetei
A salgótarjáni KKV Csúcs üzenetei Pontosítani kell az Áfa törvényt, érdekeltté kell tenni a versenyszférát a munkaerő felvételben, és méltányos számlakiegyenlítési határidőt kérnek a kicsik a nagyoktól. Mozgalom indul!
Segítség a pénzügyileg tudatos felnőtté váláshoz
Segítség a pénzügyileg tudatos felnőtté váláshoz Újabb taggal bővül a Mintaiskola program
Innovációs programok (2.)
Innovációs programok (2.) A soron következő cikkünkben a közvetett támogatásokról írunk. Ide tartoznak az INTERREG-ek, a közép-európai programok (CES) és a Határon Átnyúló Együttműködési Programok.
Csak a külföldi jó?
Csak a külföldi jó?

Az egyik tanácsadó kollégám rendszerfelmérést csinált egy cégnél a minap, és - bár csak másodkézből ismeri a rendszerünket - a komplex logisztikai folyamatok miatt szerinte a P@rtner.ERP lenne a legjobb választás nekik.

Másolható-e a zenei CD?
Másolható-e a zenei CD?

Az információs társadalom kihívásaira tekintettel jogi szemléletváltásra lenne szükség, mely alkalmazkodik a fiatalok megváltozott zenehallgatási, filmnézési és olvasási szokásaihoz.

Csobbanás Nyári Élményolimpia
 Csobbanás Nyári Élményolimpia

Csobbanás? Szurkolok Nektek! – így biztatja Kis Gergő Európa-bajnok és világbajnoki bronzérmes úszó a Danubius vendégeit. A nyári élményolimpián csak nyerhettek, bajnokok lesztek a csobbanásban, nyári kikapcsolódásban.

A megszemélyesített üzlet

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

 Megjelent a BOOM Magazin.

Az új üzleti lap, a BOOM egy szubjektív magazin. Olyan, amely történetekről, sikerekről és kudarcokról, tanulságos esetekről ír.

boom_cimlapEgy magazin, melyben a számok helyett az üzletember, a menedzser, a vállalkozó, a cégvezető, tehát az ember a lényeg.

Egy magazin, amelyből az okos ember más sikeréből, néha kárából is tanul, s inspirációt gyűjt saját sikeréhez.

Az októberi szám címlap sztorijában Sorsfordítók címmel öt inspiráló történet olvasható arról, hogyan lehet nehéz startból is az üzleti-szakmai csúcsra eljutni.

Kocsi Ilona főszerkesztő a KKVHÁZ kérdésére elmondta, hogy a BOOM egy olyan szubjektív magazin lesz, amely a kisvállalkozóknak éppúgy hasznos lehet, mint a multi cégek menő menedzsereinek. A kkv-k ugyanis tanulhatnak profizmust a nagyoktól, a mamutcégek pedig rugalmasságot, kreativitást a kicsiktől. Talán éppen a BOOM kínálja majd azokat az üzleti sztorikat, amelyek inspirálják, vállalkozásra, változásra ösztönzik az olvasókat.  

A BOOM egy éves előfizetési díja: 9800 Ft, féléves 4900 Ft.

Forrás: BOOM


FEL

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)