Turizmus Évindító Csúcstalálkozó 2019
2019 február 22 13:00 – 15:00

Hungexpo Utazás Kiállítás, Kerámia terem
 


 

#

 
 

Legfrissebb cikkeink

Hol tárgyaljak Budapesten?
Hol tárgyaljak Budapesten?

Nagy Anikó a Hotel Mercure Buda igazgatója. Igazi KKV barát vezető. Felső kategóriás kiszolgálást biztosít, megfizethetően. Nála van a KKVHÁZ rezidenciája is.

Környezettudatos vásárlás
Környezettudatos vásárlás

A környezeti címkézés a vállalatok számára kidolgozott, rendszerbe foglalt, önkéntes környezetvédelmi tevékenység.

Interjú Szilágyi András úrral BKIK - Mediációs és Jogi Koordinációs Osztály elnökével
Interjú Szilágyi András úrral BKIK - Mediációs és Jogi Koordinációs Osztály elnökével

2018 május 25-től már súlyosabban szankcionáhatlja a hatóság a pillanatnyilag kevesek által ismert GDRP szabályainak megsértését.

Csak ezt ne mondja magáról: Minőség és Profizmus
Csak ezt ne mondja magáról: Minőség és Profizmus Mindenki szereti magáról híresztelni, hogy Ő mennyire profi és milyen minőséget nyújt. A marketing szempontjából ez a legnagyobb pénzkidobás, amit vállalkozásáról mondhat.
Tanácskozott a KKVHÁZ Megyék Versenye elnöksége
Tanácskozott a KKVHÁZ  Megyék Versenye elnöksége A december 3-i döntő programját, a döntőbe kerülő csapatok összetételét és a II. fordulós kérdések megválaszolási rendjét tekintettük át.
Képzés- Tudás – WIFI!
Képzés- Tudás – WIFI! Hozzájárulás a vállalati sikerhez! A WIFI Hungária a minőségi felnőttképzés elkötelezett híveként, mi mással lephetné meg a KKVHÁZ összefogás vetélkedőjének versenyzőit, mint kompetenciafejlesztéssel.

A megszemélyesített üzlet

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

 Megjelent a BOOM Magazin.

Az új üzleti lap, a BOOM egy szubjektív magazin. Olyan, amely történetekről, sikerekről és kudarcokról, tanulságos esetekről ír.

boom_cimlapEgy magazin, melyben a számok helyett az üzletember, a menedzser, a vállalkozó, a cégvezető, tehát az ember a lényeg.

Egy magazin, amelyből az okos ember más sikeréből, néha kárából is tanul, s inspirációt gyűjt saját sikeréhez.

Az októberi szám címlap sztorijában Sorsfordítók címmel öt inspiráló történet olvasható arról, hogyan lehet nehéz startból is az üzleti-szakmai csúcsra eljutni.

Kocsi Ilona főszerkesztő a KKVHÁZ kérdésére elmondta, hogy a BOOM egy olyan szubjektív magazin lesz, amely a kisvállalkozóknak éppúgy hasznos lehet, mint a multi cégek menő menedzsereinek. A kkv-k ugyanis tanulhatnak profizmust a nagyoktól, a mamutcégek pedig rugalmasságot, kreativitást a kicsiktől. Talán éppen a BOOM kínálja majd azokat az üzleti sztorikat, amelyek inspirálják, vállalkozásra, változásra ösztönzik az olvasókat.  

A BOOM egy éves előfizetési díja: 9800 Ft, féléves 4900 Ft.

Forrás: BOOM


FEL

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)