NGM - KKVHÁZ Szeptember
2017. szeptember 25. 15:00-17:00

Nemzetgazdasági Minisztérium (Budapest 1051 Dorottya u. 2) Pénztár terem
 

 

#

 

 

Legfrissebb cikkeink

Inkubátorok a vállalkozásokért
Inkubátorok a vállalkozásokért

Lassan a végletekig koptatjuk az alapfrázist, miszerint a hazai gazdaság motorját a kis- és középvállalkozói réteg jelenti, de vajon ők mit tudnak kezdeni a beléjük vetett hittel és bizalommal...

Gazdasági Csúcstalálkozó Nagykanizsa
Gazdasági Csúcstalálkozó Nagykanizsa

Címszavakban: településfejlesztés; pályázatok; az önerő szerepe; a szakképzés kérdései

Nem elég megszerezni!
Nem elég megszerezni!

Európai Uniós támogatások kapcsán, minden esetben a pályázatkészítés jut elsősorban eszünkbe. Megfeledkezünk azonban a projektmenedzsmentről, pedig ez a tevékenység legalább olyan fontos, mint a jól megírt pályázat.

A közösség emberi tulajdonság
A közösség emberi tulajdonság Az emberi faj evolúciójának legnagyobb ugrása, hogy- az állandó versenyben lévő állati csoportokhoz képest- a másik javára lemondó, belül csak korlátozott versenyben lévő közösség létrehozására vált képessé.
Dr. Holló Dóra sztár ügyvéd
Dr. Holló Dóra sztár ügyvéd

Megéri jól perelni! Ezt is mondta a Balázs & Holló ügyvédi iroda partnere. Hogy mit mondott még, azt érdemes elolvasni!

Mi szervezzük, KKV Davos
Mi szervezzük, KKV Davos Aki gazdasági expanzióban gondolkodik, annak exportálnia kell. A kezdőknek kézenfekvő a közeli térségek feltérképezése. Ennek a lehetőségét teremti meg az a kezdeményezés, ami Szovátán ad randevút a térség exportőreinek.

A megszemélyesített üzlet

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

 Megjelent a BOOM Magazin.

Az új üzleti lap, a BOOM egy szubjektív magazin. Olyan, amely történetekről, sikerekről és kudarcokról, tanulságos esetekről ír.

boom_cimlapEgy magazin, melyben a számok helyett az üzletember, a menedzser, a vállalkozó, a cégvezető, tehát az ember a lényeg.

Egy magazin, amelyből az okos ember más sikeréből, néha kárából is tanul, s inspirációt gyűjt saját sikeréhez.

Az októberi szám címlap sztorijában Sorsfordítók címmel öt inspiráló történet olvasható arról, hogyan lehet nehéz startból is az üzleti-szakmai csúcsra eljutni.

Kocsi Ilona főszerkesztő a KKVHÁZ kérdésére elmondta, hogy a BOOM egy olyan szubjektív magazin lesz, amely a kisvállalkozóknak éppúgy hasznos lehet, mint a multi cégek menő menedzsereinek. A kkv-k ugyanis tanulhatnak profizmust a nagyoktól, a mamutcégek pedig rugalmasságot, kreativitást a kicsiktől. Talán éppen a BOOM kínálja majd azokat az üzleti sztorikat, amelyek inspirálják, vállalkozásra, változásra ösztönzik az olvasókat.  

A BOOM egy éves előfizetési díja: 9800 Ft, féléves 4900 Ft.

Forrás: BOOM


FEL

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)