2018 február 12 (hétfő) 16:00 – 18:00 között
Februári témánk: Vezetők - Kultúra - Gazdaság
Van idő, igény az önhajszában? Ön kinek akar megfelelni? Mit látnak a gyermekeink? Megvan a kellő kultúránk a kultúrához? Minden rendben?
  

#

 

 

Legfrissebb cikkeink

Szerepjátékos trendek a weben
Szerepjátékos trendek a weben Az utóbbi évek során egyre több helyen bukkantak fel a weben olyan portálok, melyek valamiféle RPG-s elemekkel tarkított karakterfejlődési ívvel próbálta hatékonyabbá tenni működését. No de mit is takar ez pontosan?
Az agrárexport növelés titka
Az agrárexport növelés titka

„...Mindehhez kiterjedt exportfinanszírozásra, -hitelezésre és a releváns piaci információk rendelkezésre bocsátására van szükség az OTP Agrár szakértői szerint...”

Vendégségben a Jövőnknél
Vendégségben a Jövőnknél Tudja Ön mit jelent a passzív ház? A jövőnket! Egy remek vállalkozás Dunakeszin, amiről tudni kell. Aki az 'idegenvezető' Sándor Viktória E-Business Holding Kft.
A rák és a kemoterápia
A rák és a kemoterápia

Az elmúlt évek során azt mondták az embereknek, hogy a kemoterápia az egyetlen módja a daganatok megszüntetésének. A Johns Hopkins kutatóintézete végre elkezdett beszélni arról, hogy van más választásunk is.

Áramot fejleszt, tetőket bont – ugyanaz a szél
 Áramot fejleszt, tetőket bont – ugyanaz a szél Dr. Bod Péter Ákos a Brexitről, a londoni magyarokról és a külföldi tőkéről. Interjú.
Dr. Bod Péter Ákos húsvéti elemzése
Dr. Bod Péter Ákos húsvéti elemzése

A KKVHÁZ - klub hálózat nagy előnye, hogy árnyalt és valós képet kaphat az, aki él a széleskörű tagság nyújtotta előnyökkel.

A megszemélyesített üzlet

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

 Megjelent a BOOM Magazin.

Az új üzleti lap, a BOOM egy szubjektív magazin. Olyan, amely történetekről, sikerekről és kudarcokról, tanulságos esetekről ír.

boom_cimlapEgy magazin, melyben a számok helyett az üzletember, a menedzser, a vállalkozó, a cégvezető, tehát az ember a lényeg.

Egy magazin, amelyből az okos ember más sikeréből, néha kárából is tanul, s inspirációt gyűjt saját sikeréhez.

Az októberi szám címlap sztorijában Sorsfordítók címmel öt inspiráló történet olvasható arról, hogyan lehet nehéz startból is az üzleti-szakmai csúcsra eljutni.

Kocsi Ilona főszerkesztő a KKVHÁZ kérdésére elmondta, hogy a BOOM egy olyan szubjektív magazin lesz, amely a kisvállalkozóknak éppúgy hasznos lehet, mint a multi cégek menő menedzsereinek. A kkv-k ugyanis tanulhatnak profizmust a nagyoktól, a mamutcégek pedig rugalmasságot, kreativitást a kicsiktől. Talán éppen a BOOM kínálja majd azokat az üzleti sztorikat, amelyek inspirálják, vállalkozásra, változásra ösztönzik az olvasókat.  

A BOOM egy éves előfizetési díja: 9800 Ft, féléves 4900 Ft.

Forrás: BOOM


FEL

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)