KKVHÁZ a Nemzetgazdasági Klub
2018 március 12 (hétfő) 16:00 – 18:00 között

Vezértéma: „ A NŐK szerepe a társadalmakban”
Központi helyszín: Nemzetgazdasági Minisztérium Pénztárterem
(Budapest V.; Dorottya u.- Wekerle u sarok)
 


KKVHÁZ a Nemzetgazdasági Klub
2018 április 16 (hétfő) 16:00 – 18:00 között

Vezértéma: AUTOMATIZÁLÁS, avagy mi lesz veled társadalom
Központi helyszín: Nemzetgazdasági Minisztérium Pénztárterem
(Budapest V.; Dorottya u.- Wekerle u sarok)
 


 

#

 
 

Legfrissebb cikkeink

Kelet-Közép-Európa gazdasága német szemmel
Kelet-Közép-Európa gazdasága német szemmel A VIII. Kelet-Közép-Európai KKV Csúcs ezúttal különlegességet kínál. Egy német óriás cég kelet közép európai vezetői tartanak vitaindítót térségünk gazdaságáról - német szemmel. Mi is elmondjuk majd a gondolatainkat...
Most kell beruházni!
Most kell beruházni! A JVSZ konferenciáján olyan hitel, garancia és kockázati tőke programokról lehetett hallani ami, kedvet csinál a KKV szereplőknek az életben maradáshoz.
Magyarok legyenek a beszállítók
Magyarok legyenek a beszállítók

A Szegedi KKV Csúcstalálkozón az exportképességről esett szó. Ezen belül is a KKV szektor szerepe a magyar kivitelben érzékeny téma.

Marketing? Igen! Hirdetünk.
Marketing? Igen! Hirdetünk.

A reklám szükségességének felismerése, előrébb viheti a céget az aktuális céljai elérésében, de a tartós megoldást nem ez fogja jelenti.

Nagyokat is érint a KATA határidő
Nagyokat is érint a KATA határidő Február 25-e volt a kisadózó vállalkozások adóbevallási határideje, de meglepő módon a nagyobb, más cégformában működő vállalatoknak is lehet bevallási kötelezettségük ehhez kapcsolódóan
Olcsó finanszírozáshoz juthatnak az exportáló vállalatok
Olcsó finanszírozáshoz juthatnak az exportáló vállalatok Az exportáló vállalkozások száma néhány éven belül 4-5-szörösére növekedhet Magyarországon...

A megszemélyesített üzlet

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

 Megjelent a BOOM Magazin.

Az új üzleti lap, a BOOM egy szubjektív magazin. Olyan, amely történetekről, sikerekről és kudarcokról, tanulságos esetekről ír.

boom_cimlapEgy magazin, melyben a számok helyett az üzletember, a menedzser, a vállalkozó, a cégvezető, tehát az ember a lényeg.

Egy magazin, amelyből az okos ember más sikeréből, néha kárából is tanul, s inspirációt gyűjt saját sikeréhez.

Az októberi szám címlap sztorijában Sorsfordítók címmel öt inspiráló történet olvasható arról, hogyan lehet nehéz startból is az üzleti-szakmai csúcsra eljutni.

Kocsi Ilona főszerkesztő a KKVHÁZ kérdésére elmondta, hogy a BOOM egy olyan szubjektív magazin lesz, amely a kisvállalkozóknak éppúgy hasznos lehet, mint a multi cégek menő menedzsereinek. A kkv-k ugyanis tanulhatnak profizmust a nagyoktól, a mamutcégek pedig rugalmasságot, kreativitást a kicsiktől. Talán éppen a BOOM kínálja majd azokat az üzleti sztorikat, amelyek inspirálják, vállalkozásra, változásra ösztönzik az olvasókat.  

A BOOM egy éves előfizetési díja: 9800 Ft, féléves 4900 Ft.

Forrás: BOOM


FEL

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)