KKVHÁZ
 

#

KKVHÁZ KKVHÁZ
 

KKVHÁZ

 

KKVHÁZ
 
  • KKVHÁZ cikkek
  • Szakértőink
  • Küldetésünk
  • KKVHÁZ KLUB TAGSÁG
  • Hirdessen nálunk!
 
Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

KKVHÁZ

A szójáték talán mindenkinek bejön. Hát persze, kávéház. A KKV vezetők vitaklubja, ahol kávéházi hangulatban lehet megbeszélni a gazdaság dolgait. A KKVHÁZ a magyar gazdaság kávézója.
 


Részletes információk:

KKVHÁZ Klub
Hol lenne máshol a gazdaság kávézója mint Pénzügyminisztériumban. Ott is van, - a központja. Minden hónap 2. hétfőjén 16:00 – 18:00 között. Előzetes regisztrációját kérjük! A résztvevők véletlenszerűen kerülnek valamelyik 6-8 fős kávéházi asztalhoz. Az asztalnál ismerkedés – névkártya csere és moderált vita zajlik a nap témájáról. Higgye el, sokkal jobban megismeri az ember a partnerét vita beszélgetés közben, mint a katonás bemutatkozások klubjaiban. A vita végén minden asztal a pódiumra delegálja a legígéretesebb tagját – ez egy kis verseny is.

A feladat: 3 percben ki ragadja meg a legjobban a témát, és ki az, aki javaslatokat is tud tenni

Az asztaltársaságnak most már van kiért izgulnia – hát persze hogy az ő emberükért – ez meg egy kis közösségépítés is.
Miért is drukkolunk neki? Mert közösséget vállaltunk vele – ja és ha ő nyer a teljes asztaltársaság is jól jár, mindenki ajándékot kap.
Jó de nem reális hogy vidéki vállalkozók rendszeresen a Pénzügyminisztériumba utazzanak. Egyszer kétszer érdemes – már a hely szelleme miatt is, de más a megoldás. A KKVHÁZ a magyar gazdaság kávézója. Természetesen elérhető minden megyeszékhelyen és Budapesten máshol is. A KKVHÁZ azt kínálja, hogy egy időben, ugyanazt a témát számos helyen vitassanak meg. Az internettel összekötve a virtuális térben mérjék össze a tudásukat, a véleményeiket pedig a másodperc tört része alatt összesíti a KKVHÁZ App.
Ha beteg, elfoglalt, vagy elutazott akkor is részt tud venni a játékban. Csak beregisztrál és kész. Csak egy dologra hívom fel a figyelmüket – okostelefon nélkül nem érdemes bemenni a nemzet – gazdaság kávézójába.


Szeretnék a KKVHÁZ klubba, a magyar gazdaság kávézójába rendszeres meghívást kapni!
Kérem a feltételeket!


 


FEL

Szakértőnk további cikkei