Turizmus Évindító Csúcstalálkozó 2019
2019 február 22 13:00 – 15:00

Hungexpo Utazás Kiállítás, Kerámia terem
 


 

#

 
 

Legfrissebb cikkeink

Visszhangok a Megyék Versenyéről
Visszhangok a Megyék Versenyéről

Lássunk egy két véleményt! Varga Zoltán Zala, Ráthy István Hajdú, Varga Balázs Péter a győztes Vas, és Szűcs György Csongrád csapatkapitányai így látták

Fókuszban: online kereskedelem
Fókuszban: online kereskedelem

2011 – az online kereskedelem fellendülésének éve. A válság a gazdaság szinte minden területén ott hagyta nyomait, az online kereskedelem viszont az utóbbi években hatalmas fejlődésnek indult.

Webáruház: Vétel vagy Bérlés?
Webáruház: Vétel vagy Bérlés? A kínálat hatalmas a webshopok terén, de négy alaptípus valamelyikébe minden webshop besorolható:
Hódító közösségi platformok
Hódító közösségi platformok Céges berkekben is hódítanak a közösségi platformok: minden cégnél központi kérdésnek számít a belső kommunikáció, aminek megoldására eddig is számos alternatívát dolgoztak ki az egyes vállalatok.
HR összefoglaló 2016. március
HR összefoglaló 2016. március

Az elvándorlás megállításása a béremelés lesz a megoldás.

III. Földrész Fórum
III. Földrész Fórum Témája: "Az ökológiai termékek előállítása a Régióban" című projekt részeként szervezett "Ökológiai termékek termelése a családi gazdaságokban" tartalmú munkafórum.

Csúcs IT

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Támogatást kaphatnak a kkv-k informatikai fejlesztésekre

A versenyképességhez fontos a gazdaság digitális átalakítása. Sok-sok állami és EU-s támogatást találhatunk, sőt van olyan magáncég is, amely anyagilag támogatja a digitalizációt, informatikai fejlődést.

Informatika: rosszul állnak a magyar kkv-k

A magyar kkv-k informatikai gépparkja elöregedett, pedig a világ a digitális ipar korszakába lép. Németországban pedig például megnyíltak az első okosirodák.
 
 

A digitális vállalkozásoké a jövő

Informatikai, digitális tudás szükséges egy vállalkozásnak az életben maradáshoz, ám alig találnak megfelelő szakembereket. Programokat szerveznek, támogatásokat hoztak létre és átalakítják a képzéseket.
 
 

 

Sok cég tervez informatikai fejlesztést

Egész jól áll Magyarország a digitalizáció területén, ám vannak területek, amelyek még fejlesztésre szorulnak. Ilyen például a kiberbiztonság.
 
 

Sok fiatal lenne informatikus

Nem kérdés, hogy a vállalkozások fennmaradásához egyértelműen kell a technológiai fejlődés, ám sokan vannak, akik tartanak tőle.
 
 

Ez történt az informatika világában

Ahhoz, hogy egy cég megőrizze a versenyképességét, nagyon fontos az informatika.
 
 

IT összefoglaló 2016. március

A mobilos hirdetési platform új eszközzel gyarapodik.
 
 

IT hírek február

Lassan vége a hitelkártyáknak?
 
 

Munkáltatói cenzúra - Facebook

Ma már szinte mindenkiről elmondható, hogy tagja valamilyen közösségi oldalnak, ahol barátaival beszélget, képeket oszt meg magáról, illetve reagál mások bejegyzéseire. Az online jelenlét már természetes része életünknek
 
 

Android mobiltelefon rootolás

Mi az a rootolás és mivel jár. Miért kell, vagy nem kell megtenni és ha rászánjuk magunkat akkor hogyan és mivel.
 
 

Google Chrome OS más szemmel.

Várhatóan júniusban jön a nagy durranás. Már nem csak okos telefonunk hanem okos computerünk is lesz. :-) Igen hamarosan jön az új Google Chrome OS-el szerelt netbook.
 
 

Mobilnet csapda.

Az internetes mobiltelefonokak köszönhetően ma már bárhonnan elérhetjük az internetet és boldogan használjuk az információs szupersztrádát. Mire kikeveredünk ebből a csapdából, már súlyos tízezrek úsznak el.
 
 

Internet okosan: Keresés

Sok szó esik arról, hogy hogyan találhatnak meg minket az interneten, de arról szinte senki sem beszél, hogy mi hogyan kereshetünk hatékonyan és okosan az internet óriási adathalmazában.
 
 

FEL