KKVHÁZ Online Klub
2018 július 9 (hétfő) 16:00 – 18:00 között

Pénzügyminisztérium Nagyterem
(Budapest V.; Dorottya u.- Wekerle u sarok)

Téma: Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Mindenki megfizeti az áfát? - Fekete gazdaság 2018
 


 

#

 
 

Legfrissebb cikkeink

Google evolúció
Google evolúció

“ परिवर्तन के अतिरिक्त और कुछ स्थाई नहीं है ” - mondja a hindi bölcs...vagyis “Semmi sem állandó, kivéve a változás!”

A Pannon Lapok Társasága és a KKVHÁZ közösen
A Pannon Lapok Társasága és a KKVHÁZ közösen Nyitó interjú a lapcsalád stratégiai igazgatójával. "Levél sem rezdül úgy, hogy mi ne tudósítanánk róla".
A nőkről fogunk beszélni
A nőkről fogunk beszélni

A KKVHÁZ mindig érdekes témákat feszeget. Ezúttal az én javaslatomra azt nézzük meg milyenek az esélyei a nőknek az üzleti világban.

Diákok a kkv szektorért
Diákok a kkv szektorért Hazánkban a kis- és középvállalatok számtalan problémával küzdenek. A sokszor túlterhelt vezetők technikai, nyelvi tudás hiányában nem tudják begyűjteni és hasznosítani a világból érkező piaci információkat.
A foglalkoztatás helyzete
A foglalkoztatás helyzete Április második felében több adat is megjelent a magyar és az EU-27-ek foglalkoztatási szintjéről a változásokról. Ezek birtokában megbízhatóbb képet lehet adni arról értünk-e el eredményeket a közelmúltban ezen a téren.
Keleti szél, nyugati tőke
Keleti szél, nyugati tőke Sorozatot indítunk a német nyelvterületek felől érkező know-how és működő tőke világáról.

Csúcs IT

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Támogatást kaphatnak a kkv-k informatikai fejlesztésekre

A versenyképességhez fontos a gazdaság digitális átalakítása. Sok-sok állami és EU-s támogatást találhatunk, sőt van olyan magáncég is, amely anyagilag támogatja a digitalizációt, informatikai fejlődést.

Informatika: rosszul állnak a magyar kkv-k

A magyar kkv-k informatikai gépparkja elöregedett, pedig a világ a digitális ipar korszakába lép. Németországban pedig például megnyíltak az első okosirodák.
 
 

A digitális vállalkozásoké a jövő

Informatikai, digitális tudás szükséges egy vállalkozásnak az életben maradáshoz, ám alig találnak megfelelő szakembereket. Programokat szerveznek, támogatásokat hoztak létre és átalakítják a képzéseket.
 
 

 

Sok cég tervez informatikai fejlesztést

Egész jól áll Magyarország a digitalizáció területén, ám vannak területek, amelyek még fejlesztésre szorulnak. Ilyen például a kiberbiztonság.
 
 

Sok fiatal lenne informatikus

Nem kérdés, hogy a vállalkozások fennmaradásához egyértelműen kell a technológiai fejlődés, ám sokan vannak, akik tartanak tőle.
 
 

Ez történt az informatika világában

Ahhoz, hogy egy cég megőrizze a versenyképességét, nagyon fontos az informatika.
 
 

IT összefoglaló 2016. március

A mobilos hirdetési platform új eszközzel gyarapodik.
 
 

IT hírek február

Lassan vége a hitelkártyáknak?
 
 

Munkáltatói cenzúra - Facebook

Ma már szinte mindenkiről elmondható, hogy tagja valamilyen közösségi oldalnak, ahol barátaival beszélget, képeket oszt meg magáról, illetve reagál mások bejegyzéseire. Az online jelenlét már természetes része életünknek
 
 

Android mobiltelefon rootolás

Mi az a rootolás és mivel jár. Miért kell, vagy nem kell megtenni és ha rászánjuk magunkat akkor hogyan és mivel.
 
 

Google Chrome OS más szemmel.

Várhatóan júniusban jön a nagy durranás. Már nem csak okos telefonunk hanem okos computerünk is lesz. :-) Igen hamarosan jön az új Google Chrome OS-el szerelt netbook.
 
 

Mobilnet csapda.

Az internetes mobiltelefonokak köszönhetően ma már bárhonnan elérhetjük az internetet és boldogan használjuk az információs szupersztrádát. Mire kikeveredünk ebből a csapdából, már súlyos tízezrek úsznak el.
 
 

Internet okosan: Keresés

Sok szó esik arról, hogy hogyan találhatnak meg minket az interneten, de arról szinte senki sem beszél, hogy mi hogyan kereshetünk hatékonyan és okosan az internet óriási adathalmazában.
 
 

FEL