KKVHÁZ
 

#

KKVHÁZ KKVHÁZ
 

KKVHÁZ

 

KKVHÁZ
 
  • KKVHÁZ cikkek
  • Szakértőink
  • A KKVHÁZ bemutatkozik
  • KKVHÁZ KLUB TAGSÁG
  • Hirdessen nálunk!
 

Csobbanás Nyári Élményolimpia

Csobbanás? Szurkolok Nektek! – így biztatja Kis Gergő Európa-bajnok és világbajnoki bronzérmes úszó a Danubius vendégeit. A nyári élményolimpián csak nyerhettek, bajnokok lesztek a csobbanásban, nyári kikapcsolódásban.

– gondolatban így folytatódik az olimpikon ajánlása, aki a nagy megmérettetésre való felkészülés során a Danubius wellness szállodáiban találja meg azokat minőségi, tökéletesen pihentető és lazító lehetőségeket, amelyekre nemcsak egy olimpikonnak, de mindenkinek szüksége van.

Amíg Kis Gergő a MOB-ot és a Magyar Úszószövetséget aktívan támogató, 40 éves Danubius Hotels szállodáiban az olimpiára készül, a hétköznapok embere a nyaralását tervezi. Néhány felhőtlen napot a családdal vagy a barátokkal, amely minden szempontból kikapcsolódást jelent a mókuskerékből, amely felfrissít, lazít és pihentet. Fürdőzéssel, wellness kényeztetéssel, kulináris örömökkel, mozgással, mosolygós szervízzel.
A Danubius nyári slágere, a Csobbanás Nyári Élményolimpia 4 élményekkel teli napot jelent 3 éjszaka áráért, termál- és élményfürdővel, uszodával, jacuzzival, félpanzióval, frissítő koktéllal vagy fagyi kehellyel, 2000 Ft-os wellness kuponnal, sport-fitness lehetőségekkel, már 49.900 Ft/ fő ártól. A nyaralni, kikapcsolódni vágyó vendégek a jól bevált tradíciók szerint a szállodalánc vidéki wellness szállodáit választhatják Hévízen, Bükfürdőn és Sárváron, vagy igent mondhatnak a főváros legszebb helyén, a Margitszigeten és a Duna parton fekvő szállodák csobbanás ajánlataira is.

Immár 6 Danubius wellness szálloda vár minden korosztályt május 2-től szeptember 16-ig gyönyörű természeti környezetben, termálvizek erejével, élményfürdők izgalmas attrakcióival, ínycsiklandó kulináris élményekkel és nem utolsósorban vonzó szabadidős programlehetőségekkel. A szállodákban foglalható masszázsok, pakolások gazdag választékából nem nehéz a választás, hogy a szabadság után a csobbanás bajnokok újjászületve, kisimulva, feltöltődve indulhassanak a hétköznapok forgatagába.

Legyenek Önök is csobbanás bajnokok a Nyári Élményolimpián a Danubius szállodáiban! www.csobbanas.hu


FEL

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)