KKVHÁZ
 

#

KKVHÁZ KKVHÁZ
 

KKVHÁZ

 

KKVHÁZ
 
  • KKVHÁZ cikkek
  • Szakértőink
  • A KKVHÁZ bemutatkozik
  • KKVHÁZ KLUB TAGSÁG
  • Hirdessen nálunk!
 

Hajdú-Bihar-Megfizethető üdülés-Szálloda

Selfness a wellness kistestvér

Még csak pár éve, hogy először találkoztunk a wellness szóval, mely villámgyorsan életünk szerves részévé vált. Amilyen gyorsan felvirágzott, olyan gyorsan vált egy kicsit unalmassá is... És most itt egy új szó: Selfness

Wellness kifejezéssel illetünk minden olyan egészségtudatos tevékenységet, mely alapvetően a testi, lelki harmónia megteremtésére és megtartására irányul. És valóban, ebbe a kategóriába éppúgy belefér egy aloe verás  tusfürdő frissítő hatása, mint egy szállodában eltöltött kezelésekkel fűszerezett kellemes hétvége.

Civilizációs ártalmakkal teli életünkben nem csoda, hogy az eladhatóság érdekében gyakorlatilag minden egészségtudatos termékre és szolgáltatásra rásütötték már ezt a jelzőt.  Mára már nem létezik olyan szálloda, hogy ne kínálná a „ wellness” valamilyen formáját.                              Sokan már csak legyintenek, mert  kissé unalmassá vált  lépten-nyomon  találkozni a szóval, mégis sokan nincsenek is tisztában az igazi jelentésével.

És akkor megérkezett a Selfness.

A Selfness tulajdonképpen nem más, mint wellness az egyén  aktív közreműködésével, a tevékenységek  elsajátításával, mindennapos önálló  gyakorlásával. Olyan komplex wellness tevékenységről van szó, ahol fő cél  a testi, lelki harmónia megteremtése,  melyben a vendég saját maga is aktívan közreműködik, majd egyes technikákat, módszereket úgy elsajátít, hogy otthonába hazatérve  saját maga is tovább folytatja.

Németországban például  Gruber asszony világhíres szépségfarmján, Magyarországon pedig néhány úttörőnek számító wellness hotelben már találkozhatunk ilyen jellegű kínálattal, maximálisan testre szabva és tematizálva: Például Tavaszi revitalizáló program, Stresszmentesítő manager program, Karcsúsító, narancsbőr kezelő program. Általában  hetes vagy több hetes turnusokban  veszik igénybe és sajátítják el a vendégek az egyes wellness- selfness elemeket. Egy ilyen kúra keretében a testi felfrissülést hozó kezeléseken túl önismereti foglalkozásokat, meditációs technikákat, keleti mozgásterápiás elemeket is  megtanulnak a részvevők, az elsajátított technikákat pedig otthonukban  hazatérve is  tovább gyakorolják. Ezáltal az egyes kúrák hatása fokozható és elnyújtható.

A selfness előretörését mi sem bizonyítja jobban, minthogy 2 éve megalakult és aktívan működik a Magyar Selfness Társaság.


FEL

Hozzászólások  

 
#1 Josef Lewis 2020-11-23 07:49
Helló, könnyedén hozzáférhet valódi online alapszolgáltatásokhoz, csak 2% -os kamatláb mellett. Jelentkezzen a következő hitelre.
Személyes kölcsönök (biztonságos és fedezetlen)
Üzleti hitelek (biztonságos és fedezetlen)
Konszolidációs kölcsön és még sok más. A Porgressive Loan Inc. tanúsított, megbízható, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus. Ha érdekel, lépjen velük kapcsolatba E-mail: progressiveloan@gmail.com VAGY WhatsApp / Hívás +13254005559 köszönöm
 

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)