KKVHÁZ
 

#

KKVHÁZ KKVHÁZ
 

KKVHÁZ

 

KKVHÁZ
 
  • KKVHÁZ cikkek
  • Szakértőink
  • A KKVHÁZ bemutatkozik
  • KKVHÁZ KLUB TAGSÁG
  • Hirdessen nálunk!
 

Hajdú-Bihar-Megfizethető üdülés-Szálloda

Csokoládé a wellnesshotelekben

....de hogy kerül a csizma az asztalra, kérdezhetjük jogosan, hiszen a csokoládé szó felér egy csábító, édes bűnbeeséssel tudatunkban míg a wellnesst magával az egészséggel azonosítjuk.

Már életmód rovatunk is foglalkozik a csokoládé áldásos hatásával, persze csak ha  mértékkel fogyasztjuk.  Bármilyen furcsa, de egyes diéták, még elő is írják a csokoládé fogyasztását, mert olyan anyagokat tartalmaz , melyek nélkülözhetetlenek a szervezet számára. A 90 napos tápanyag szétválasztó diétában heti 2 esti alkalommal 1 „sornyi” főző csoki fogyasztása kötelező például az esetlegesen fellépő allergiás tünetek visszaszorítására.

A Wellness szállodákban viszont hódit a csokoládé kezelés, amivel egyáltalán  nem ízlelő bimbóinknak,  hanem test felületünknek hódolunk, és még kalóriával sem bombázzuk szervezetünket.

Pakolás vagy masszírozás formájában az egész testre használjuk a csokoládé értékes hatóanyagait. A csokoládé serkenti a testben az endorfin termelését, a boldogság természetes alkotóelemét, mely egyrészt biztosítja a jó közérzet szenzációs érzését, másrészt közvetlenül hat a zsírmolekulák oldódásának folyamatában, szinte beleolvad a bőr rétegeibe. Karcsúsító és alakformáló hatása van, csökkenti a narancsbőr kellemetlen tüneteit, hidratálja és puhává teszi bőrt, fokozza vitalitását

S ha mindez még nem volna elég, megspékelhetjük egy   egzotikus kókusz masszázzsal, mely visszaadja a bõr bársonyosságát, fiatalságát, leoldja az elhalt hámréteget és új erõvel tölti fel az egész test felületet. A kókusz fiatalító, tápláló, tisztító hatása és egzotikus illata valóban a trópusokra varázsol bennünket.

Ezek után Önnek is kedve támadt egy Bounty csokira?


FEL

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)