KKVHÁZ
 

#

KKVHÁZ KKVHÁZ
 

KKVHÁZ

 

KKVHÁZ
 
  • KKVHÁZ cikkek
  • Szakértőink
  • A KKVHÁZ bemutatkozik
  • KKVHÁZ KLUB TAGSÁG
  • Hirdessen nálunk!
 

Összefogás Deák hazájában

Megegyezés, kompromisszum kötés, kicsik és nagyok összefogása. Ezt is üzenhetné a ma emberének Deák Ferenc.

Tanulnunk kell s művelnünk a tudományok minden szakát, művelnünk a népnek minden osztályát; mert korunkban csak azon nemzetnek van biztos politikai jövendője, mely komolyan törekszik az általános műveltség színvonalára emelkedni, s azon előre haladni.
Deák leveléből idézet a Pesti Napló szerkesztőjéhez
Képviselheti-e egy konferencia olyan célt, ami méltó Deák Ferenc nevéhez.

A zalai születésű hazafi eredetileg ősei a mai Szlovéniából származtak és a zalai szülei a lakóhelyének és környezetének fejlesztésével foglalkoztak.

Deák Ferencről azt mondják talán soha nem a politikai szerepvállalásával tűnik ki társai közül, sokkal inkább a személyiségének erős kisugárzása, támogatta azokat az emberi értékeket amik örökérvényűek, őszinteség, tisztesség, kreativitás, nyitottság.

Talán ezekkel e jelzőkkel azonosulva indulunk neki az első zalai KKVHÁZ konferenciára nem kell attól tartanunk, hogy érdektelenséggel találkozunk.

A vitázás, beszélgetés felszabadítja mindanyijunkban azt a lehetőséget, hogy magunk véleménye csiszolódjon, érvényre jusson vagy akár elporladjon anélkül, hogy méltóságunkon akármi csorba is essen. A KKVHÁZ ezért a közélet, a gazdaság szereplői számára olyan fórumot biztosít ahol ennek a légkörnek a vonzása már többeket elért.

Ebben a szellemiségben rendezi a KKVHÁZ a kis- és középvállalatok zalai találkozóját.
Önt is szeretettel várjuk. Jelentkezzen itt!


FEL

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)