KKVHÁZ
 

#

KKVHÁZ KKVHÁZ
 

KKVHÁZ

 

KKVHÁZ
 
  • KKVHÁZ cikkek
  • Szakértőink
  • A KKVHÁZ bemutatkozik
  • KKVHÁZ KLUB TAGSÁG
  • Hirdessen nálunk!
 

Egy hely a fővároshoz közel…

Sokan keresik a megfelelő helyszínt céges tréningükhöz, családi- baráti összejövetelükhöz, esetleg a nagy napjukhoz. A Regatta Szabadidőközpontban minden adott a csoportos rendezvényekhez.

Mi abban vagyunk különlegesek, hogy csak csoportokat fogadunk, zártkörűséget és kizárólagosságot is biztosítva.

 

 

 

 

 

 "Távol, mégis közel"
cégesEz a mottónk, hisz a város zajától távol, de még könnyen elérhető távolságban vagyunk a fővárostól. Mindenki elcsodálkozik, mikor először ellátogat hozzánk. Hatalmas park közepén áll főépületünk, mely mögött a Duna főága határolja területünket.
Parkunkban és Dunára néző teraszainkon akár 300 fő szórakoztatása, étkezése is megoldható. Ha csak egy kisebb céges kollektíva szeretné levezni a munkahelyi feszültséget, akkor is a Regatta Szabadidőközpont a legjobb választás.  Vizi – és szárazföldi programokat is kínálunk, igény szerint.  Csapatépítés gyanánt lehet nálunk kajakozni, kenuzni, lovagolni, quadozni. Tőlünk bármit kérhet, csak az Ön fantáziája szab határt."Tele vagyunk energiával"
jóga

A céges rendezvényeken kívül a felnőtt életmód táborok azok, melyek szívesen választanak bennünket. Duna partunkon, többféle méretű, természetes fénnyel megvilágított termeinkben töltődhetnek fel. Az évek során a jóga, az ezotéria, a tai chi számos, neves képviselőjét láthattuk már vendégül. Minden csoportnak egyedi, speciális menüt alakítunk ki, az igényeknek megfelelően.

" Ha megtalálta az igazit, a többi a mi dolgunk"
esküvő

Az utóbbi években sok pár szeretné kimondani az igent a hivatal, sokszor sivár falain kívül gyönyörű természeti környezetben. Mi ennél is többet kínálunk! Vízparton a Duna mellett, vagy a tágas Duna parti teraszainkon tarthatják meg a romantikus szertartást. Ugyanitt az esküvői vacsorát is elfogyaszthatják, lampionok vagy fáklyák fényénél.  A lakodalom végeztével akár az egész násznép elszállásolását is meg tudjuk oldani.
Szebbnél - szebb dekorációkkal, hagyományos, vagy különleges menükkel állunk az Önök rendelkezésére. Az a nap nálunk is csak Önökről szól.  


"Ártéren mi vagyunk a legjobbak"
Tegyenek próbára bennünket.
http://hotelregatta.hu; regatta@ahi.hu; 0036/70-370-2002
 


FEL

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)