KKVHÁZ
 

#

KKVHÁZ KKVHÁZ
 

KKVHÁZ

 

KKVHÁZ
 
  • KKVHÁZ cikkek
  • Szakértőink
  • Küldetésünk
  • KKVHÁZ KLUB TAGSÁG
  • Hirdessen nálunk!
 

Corporate Fitness

Egészségmegőrzés és egyéni fejlődés a munkában és a privát életben. Egyre gyorsuló világunkban a stressz és a megfelelés kényszere napról napra nagyobb súllyal nehezedik otthoni életünkre és munkahelyi teljesítményünkre.

TESTI - LELKI FITTNESS

A harmonikus magánélethez és munkahelyi karrierhez ma már számos összetevőre szükségünk van, és egyik nem működik hosszú távon a másik nélkül. A szervezetpszichológusok az egyéni és csoportos kompetenciákat, képességeket, viselkedést, attitűdöt elemzik fejlesztik. Rengeteg figyelmet fordítanak ma már a professzionális emberi erőforrás szervezetek a tervezett fejlesztésre és képzésre, optimális szervezti működésre.

A szerveztek építő kockái, mi magunk az emberek vagyunk, és a jó teljesítéshez és ezt követő elégedettséghez egészséges gondolkodásra, jó testi lelki kondíciókra van szükségünk. A mindennapos személyes megújuláshoz, sikerekhez és jóérzéshez, a tudatos szervezeti fejlesztés mellett a modern elméletekben egyre nagyobb teret nyer a személyes, testi - lelki szellemi fittség és energia szerepe. Ezt ma már számos szervezet ismerte fel és valamilyen formális keretek között támogatja dolgozói testmozgását.

Bíró Ica ennek a területnek úttörője és elismert szakértője, erre a célra fejlesztett ki csoportok számára speciálisan kialakított mozgás foglalkozásokat amelyben Ica ötvözte a pozitív gondolkodás ősi filozófiáit és jógát, a személyre szabott mozgást és táncot, az egészséges mikrobiológia szintre lebontott táplálkozást, a harmonikus megjelenés és szépségápolás kultúráját egyaránt. A programot a csoport összetételét és igényeit figyelembe véve lehet kialakítani. Cégek körében egyre népszerűbb, hisz nemcsak energiájukat frissességüket termelik ujra a dolgozók, de sokan csapatépítési programnak is tekintik. Ica évek óta foglakozik a tudatos testi - lelki harmónia megőrzésével.

A programban egymásra építve ötvözi a Shaolin chi-kung légzést, a táncos nevetős bemelegítéssel,a súlyzós - minden izomra kiterjedő alakformálást és fogyásra alkalmas gyakorlat sort, a strechinggel és jógával. Ötvözi a szépség és - egészségmegőrző akupresszura elemeit a lazító relaxációs vizuális meditációval - mindazt, amiről megtapasztalta az elmúlt húsz évben, hogy hozzájárul testi - lelki egyensúlyunkhoz. A program egy-másfél óra mozgás zenével, tánccal a tudatos megújulás és álmok megvalósításánakjegyében ahol Ica megismerteti a shaolin iskola és az indiai meditáció alapjait és bemutatja a vizualizáció teremtő erejét. A programot szabadon választott helyszínen és időben lehet megszervezni. A program egyaránt hasznos nők és férfiak számára, ülőmunkát végzőknek gyártósor mellett munkát végző munkatársaknak és minden olyan kollégának akinek a mozgás, az egészséges táplálkozás vagy ezek összhangja hiányzik. Terveink szerint a közeljövőben interjút készítünk Icával ami itt a KKV-ház oldalán megtekinthető lesz.


fittness manNagyítás itt!

www.easteuroco.hu
http://www.facebook.com/easteuroco


FEL

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)

Szakértőnk további cikkei