KKVHÁZ
 

#

KKVHÁZ KKVHÁZ
 

KKVHÁZ

 

KKVHÁZ
 
 • KKVHÁZ cikkek
 • Szakértőink
 • A KKVHÁZ bemutatkozik
 • KKVHÁZ KLUB TAGSÁG
 • Hirdessen nálunk!
 

A NAV ajándéka a Zalaiaknak

Megéri egy kicsit foglalkozni a kisvállalkozás fejlesztéssel.

 

 

 

A Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara, valamint partnere a KKVHÁZ - a Magyar Gazdaság Kávéháza
szeretettel meghívja Önt
a
2021 február 16-án 14:00 – 16:00 között sorra kerülő online adókonferenciára,
amit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyújt kizárólag Zala megye és ezen belül Nagykanizsa vállalkozóinak.

A rendezvényre abból az alkalomból kerül sor, hogy 2020 december 18-án Zala képviseletében, a nagykanizsai csapat nyerte a KKVHÁZ hagyományos kisvállalatoknak kiírt Megyék Versenye programját.

Kérjük regisztráljon a nakkik@nakkik.hu e-mail címen, vagy a KKVHAZ.hu portálon. (Azok jelentkezését tudjuk elfogadni, akik adószáma tartalmazza a zalai kódot, vagy zalai lakosok)

REGISZTRÁCIÓ (természetes személyként, vagy cégként)A program:

13:45 A regisztráltak belépése a Zoom szobába
14:00 A rendezvény házigazdáinak a köszöntője Dr. Polay József MKIK Kisvállalkozás- fejlesztési Kollégium elnök Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara elnök Gulyás József a KKVHÁZ vezérigazgatója – moderátor valamint Balogh László Nagykanizsa város polgármestere.
14:05 Cseresnyés Péter ITM Kereskedelempolitikai és Fogyasztóvédelmi államtitkár gondolatai Magyarország és a Dél-Zalai térség gazdasági kilátásairól
14:15 A NAV vezetőinek előadásai

Aktualitások az áfában
 • Az online számlaadat-szolgáltatás kiterjesztése (új adatszolgáltatási kötelezettség alá eső ügyletek, új szolgáltatások az XSD 3.0 verzióban, szankciómentesség)
 • Az eÁfa kiajánlás (mi az az eÁfa rendszer, mit várhatnak a vállalkozások, mikor indul stb.)
 • Gyakori hibák a számlázásban

Előadó: dr. Funtek Zsolt főosztályvezető-helyettes (NAV Központi Irányítás Ügyfélkapcsolati és Tájékoztatási Főosztály)
Kérdések az Áfa témában

15:00 A katát és a kivát érintő aktualitások
 • A kata 2021. évi változásainak ismertetése (a kisadózó bejelentésére vonatkozó módosítás, új típusú 40%-os adó, adatszolgáltatási szabályok)
 • A kisvállalati adót érintő változások (veszélyhelyzet miatti módosítások, belépési és kiesési feltételek enyhülése, áttérési különbözet szabályainak módosulása)
 • EKÁER és amit legújabban tudni kell róla

Előadók: dr. Asztalos Zsuzsa és dr. Gaál Ágnes osztályvezető (NAV Központi Irányítás Ügyfélkapcsolati és Tájékoztatási Főosztály)

15:45 Kérdések a kata, kiva, és az EKÁER témakörben
  Kérdéseiket az előadás közben chat segítségével tehetik fel ( névtelenül, vagy névvel) A rendezők a 3 leggyakrabban ismétlődő felvetést vetik fel válaszra, de a konferencia zárását követően minden kérdező választ kap az esemény beszámolójában.
15:55 Zárógondolatok Dr. Polay József MKIK Kisvállalkozás- fejlesztési Kollégium elnök Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara elnök

 

  
There is no form with this name or may be the form is unpublished, Please check the form and the url and the form management.   

 

 

FEL

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)