KKVHÁZ
 

#

KKVHÁZ KKVHÁZ
 

KKVHÁZ

 

KKVHÁZ
 
  • KKVHÁZ cikkek
  • Szakértőink
  • A KKVHÁZ bemutatkozik
  • KKVHÁZ KLUB TAGSÁG
  • Hirdessen nálunk!
 

KKVHÁZ Megyék Versenye 2020

Kiváló gondolatok, remek előadások

jellemezték a KKVHÁZ immár 8. Megyék Versenyét. Az ezúttal az online térbe kényszerült verseny főszervezője megnyitójában azt mondta, hogy a Corona vírus alapjaiban változtatta meg korunk társadalmait. A változások gyakran nagyon jók is, a vírus kényszere nélkül az emberiség még várt volna a lépéssel. Ide lehet sorolni a globális gazdaság veszélyeinek a lelepleződését, az online tér adta előnyöket a képzésben és számos helyen. A turizmus a legnagyobb vesztese a válságnak. A sok előnynek ugyanakkor nagy ára van, emberek százezrei vesztették életüket. Ami nagyon fájó még az, hogy a csendes idős éveiket élő szüleinket támadja leginkább a kór, amivel szemben az emberiség egyenlőre tehetetlenül áll.


A Megyék Versenye is a korszerű technika jegyében online működött. Nem nélkülözve a KKVHÁZ- ra jellemző könnyedséget és a humort sem. Az volt a feladata a versenyző megyék és a budapesti kerületek képviselőinek, hogy mutassanak be a régiójukra jellemző gazdasági kezdeményezéseket. Nagyon sok érdekes felvetés született. Azt, hogy ki mit vezetett elő kár lenne pontosan leírni, hiszen látható és hallható is, nézze is meg mindenki azokat a prezentációkat, ahová a szíve húz.

Lássuk kik voltak jelen és az ő előadásukat hányadik percnél lehet megtekinteni.

Bács-Kiskun megye, Tisóczki István  bemutatkozás és prezentáció 16:45  a többiek értékelése 1:20:28

Budapest V.; kerület, Gál Gábor bemutatkozás és prezentáció 31:10  a többiek értékelése 1:23:28

Budapest X.; kerület, Kovács János bemutatkozás és prezentáció 43:45  a többiek értékelése 1:30:01

Budapest XI., kerület Moll János 57:30 bemutatkozás és prezentáció 1:33:16  a többiek értékelése

Csongrád-Csanád megye, Szügyi György 25:55 bemutatkozás és prezentáció 1:25:02  a többiek értékelése

Hajdú-Bihar megye, Ábrahám László 34:40 bemutatkozás és prezentáció 1:27:27  a többiek értékelése

Komárom-Esztergom megye, Hummel Rudolf  38:45 , és Laki Balázs 39:54 bemutatkozás és prezentáció 1:28:22  a többiek értékelése

Jász-Nagykun-Szolnok megye, Csuri Ferenc 50:30 bemutatkozás és prezentáció 1:23:15  a többiek értékelése

Tolna megye, Szóráti Ödön 1:03:53 bemutatkozás és prezentáció 1:35:01  a többiek értékelése

Zala megye, Kereskai Péter és Balogh Péter 1:08:28 bemutatkozás és prezentáció 1:36:41  a többiek értékelése

A rendezvény zsűrije:
Dr Funtek Zsolt, NAV Ügyfélkapcsolati és Tájékoztatási Főosztály  bemutatkozás 21:14 első észrevételek 1:17:15  végső döntés 1:45:30
Siklós Márta, Leitner-Leitner Számviteli szakmai partner  bemutatkozás 8:09 első észrevételek 1:15:23   végső döntés 1:47:34.A KKVHÁZ csapata idén is odaítélte a „Jövőnk elkötelezett építője” címet. Hosszas mérlegelése után, a KKVHÁZ dojenjének, az örök ifjú és a fiatalokat megszégyenítően aktív KOVÁCS JÁNOS úrnak adományoztuk a díjat. Az odaítélésben szerepet játszott János különleges szorgalma és aktivitása, de üzenet és szolidaritás ez az idősek világa felé, akik az elmúlt hónapjaikat méltatlan félelemben töltötték.

 

FEL

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)