KKVHÁZ
 

#

KKVHÁZ KKVHÁZ
 

KKVHÁZ

 

KKVHÁZ
 
  • KKVHÁZ cikkek
  • Szakértőink
  • A KKVHÁZ bemutatkozik
  • KKVHÁZ KLUB TAGSÁG
  • Hirdessen nálunk!
 

KKV játszótér

A fáma úgy tartja hogy az első 5 cégedet csődbe kell vinned hogy a végén egy remek vállalkozásod legyen. Ma már ezt az első ötöt egy virtuális játszótéren is tönkre teheted. A játszótér neve Heuréka. Innen Ausztriából..

Az osztrák Erste Bank karolta fel sógoraink KKV méretű cégeit, egy olyan szituációs játék támogatásával, ahol egy két napos tréning keretében három évi gazdálkodást szimulálhat a jobb sorsra érdemes KKV manager.

A rendszer leginkább egy társasjátékhoz hasonlít. Akinek csak úgy megy, annak sem kell megijedni a kockás papír és a ceruza is kézbe vehető, és hogy a folyamatokat még hitelesebben lehessen érzékelni valóságos pénz is kerül az asztalra.

Egy sikeres magyar sztárvezető fedezte fel az osztrák leleményt. Tassy Róbert eltökélte, hogy megmutatja a rendszert idehaza is. Nincs könnyű dolga, sok a tamáskodás. Egy biztos a magyar gazdaság sokban különbözik szomszédainkétól.

Először is ahogy a szakember fogalmazott, ott  a "kezdő felkészültség" sokkal magasabb mint a hazai. A tréning második napján azonban kezdenek kiütközni a magyar lelemény jelei, és egy kiegyenlítődés áll be a két ország vállalkozói között.

A másik fontos különbség, hogy a hazai gazdaságban még óriási szerepe van a "kockás füzetnek", ez Ausztriában már koránt sincs így.

Érdemes beiratkozni Tassy úr tanfolyamaira, mert olyan látszólag triviális tudás csomagokat kapunk rendszerbe foglalva, amelyek képesekké tesznek bennünket a vállalatfejlődés magasabb fokára lépni.

Az együttműködésbe mi a KKVHÁZ is belépett, és számítunk rá hogy vezető bankok is a sajátjuknak tekinthetik az ügyet.

Tassy Róbert


FEL

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)