KKVHÁZ
 

#

KKVHÁZ KKVHÁZ
 

KKVHÁZ

 

KKVHÁZ
 
  • KKVHÁZ cikkek
  • Szakértőink
  • A KKVHÁZ bemutatkozik
  • KKVHÁZ KLUB TAGSÁG
  • Hirdessen nálunk!
 

Hogyan tanulhatunk a keresőoptimalizálásról? És miért érdemes erre törekedeni?

A keresőoptimalizálás sokak számára rejtélyes, kevéssé megfogható tevékenység. Sokan úgy érzik, hogy nem tudják pontosan, mit csinálnak a SEO szakértők, mitől függ egy weboldal teljesítménye a Google találati listáin.

Ráadásul az, hogy a keresőoptimalizálás rendkívül lassan, akár 1-2 éves időtávon hoz átütő eredményt, sokakat eltántorít attól, hogy a Google-ből próbáljanak érdemi üzleti forgalmat behozni a weboldalukra.

A SEO ebből a szempontból a kapcsolatépítéshez hasonlít: egy vállalkozás indításánál az egyik legfontosabb feladatunk, hogy minél több kapcsolatot építsünk ki a potenciális vásárló, ügyfelek és üzleti partnerek irányába. Ha erre képesek vagyunk, néhány év múlva alatt stabil és kiterjedt vásárlói kört építhetünk fel. De az eredmények elérésééig sokan különösen kimerítőnek találják a kapcsolatépítést.

Az ügyvédi iroda weboldala két évvel ezelőtt indult el, akkor egyetlen olvasója sem volt. Ma naponta ezer látogató érkezik a weboldalra a Google irányából, ingyenesen.

seostat

A keresőoptimalizálás sikere különösen függ attól, hogy egy weboldal tulajdonosa mennyire érti és tanulja azt, amit a SEO szakértő csinál. Ez több okból is fontos:

●    Az eredmények lassan jönnek, a tudatosságot és a kitartást segíti, ha tudjuk, mi miért történik, és mikor várhatjuk az eredményeket. Ebben a SEO a részvénybefektetéshez hasonlít.
●    A sikeres keresőoptimalizálás ügyfél és SEO szakértő közös munkáján alapul. A jó együttműködéshez szükség van arra, hogy az ügyfél minél értse, mi miért történik.
●    A SEO igen költséges, és folyamatos befektetést igényel. Minél jobban értjük és ismerjük mi magunk is a keresőoptimalizálás alapvető technikáját, annál hamarabb tudunk függetlenné válni a SEO szakértőtől.


A saját képzésünkön kívül sok más keresőoptimalizálás tanfolyam és SEO képzés áll rendelkezésre. Most már magyar nyelven is találhatunk igen jó képzéseket. Érdemes megnézni a kínálatot.

Verdes Tamás
ZETRA / SEO ügynökség

 

FEL

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)