KKVHÁZ
 

#

KKVHÁZ KKVHÁZ
 

KKVHÁZ

 

KKVHÁZ
 
  • KKVHÁZ cikkek
  • Szakértőink
  • A KKVHÁZ bemutatkozik
  • KKVHÁZ KLUB TAGSÁG
  • Hirdessen nálunk!
 

I. Országos Online Interaktív Versenykultúra Csúcs 09.18.

Sok helyszín szerte az országban, mindenhonnan javaslatokat várunk (A képen egy korábbi vita eredménye)

Volt már Ön kormányzati tájékoztatón?

Az állam irányító szervezetei rendszeresen adnak tájékoztatást tevékenységükről a gazdaság szereplőinek. Ezt gyakran tették un. országjárások keretében, ahol a megyeszékhelyeket végig látogatva, fórumok keretében adtak tájékoztatást. Ezeknek az országjárásoknak a hatékonysága alacsony és egyoldalú volt.

Ennek szeptember 18-án vége!

 KKVHÁZ felismerve a kor technikai igényét webes fejlesztéssel lehetővé tette,hogy egy időben sok helyszínen alakulhassanak a gondolatok, ezek egymás között is láthatóak legyenek. A vélemények végül összevethetőek, statisztikailag kiértékelhetőek lehessenek. A helyszínek egymással versenyben gondolkodnak, ami fokozza az érdeklődést, a közösségi érzést és erős motivációt is biztosít. A ma divatos gamification a valóságos helyzetek valóságos gondolatok versenyeztetésével érhető el.

A GVH ismerve a KKVHÁZ kommunikációs tudást közvetítő közösségépítő rendszereit, szeptember 18-án ezzel a 21. századi innovációval kívánja országos tájékoztatási feladatait megoldani, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a siker esetén ezen az úton halad tovább, ezt fejleszti a partnerével.

A Versenyhivatal ezen újszerű tájékoztatása után a gazdaság szereplői meg is vitathatják azt azonnal, majd javaslatokat is tehetnek, ráadásul egymással versenyezve, nyereményekért.

 

A verseny arról szól, hogy ki tette a legjobb javaslatokat?

 

Ez a játék csapatverseny, a létrejövő mikroközösségek javaslati versenye a versenyképesség és versenykultúra tárgyában, viszont nem szeretnénk kizárni azokat sem a játékból, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak elmenni, vagy nem szereztek tudomást a mikroközösségekről.


Az esemény központi helyszíne az EDUTUS Egyetem (Falk Miksa u. 1.) épülete, melyre szeretettel várjuk Önt is.

 

Érdemes regisztrálnia, mert értékes nyereményeket sorsolunk ki.
(különleges kávék; borok; tanácsadások; céges tréning) 


 Töltse ki kérdőívünket és NYERJEN!>>
 


 
 
 
 
 
 

FEL

Hozzászólások  

 
#1 dr. Szabadkai Antal 2019-09-11 11:08
Budapesti vagy pest-megyei csapatba jelentkezem.
 

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)