2020 Március 9 (hétfő)
KKVHÁZ a Pénzügyminisztériumban
KKVHÁZ
 

#

KKVHÁZ KKVHÁZ
 

KKVHÁZ

 

KKVHÁZ
 
  • KKVHÁZ cikkek
  • Szakértőink
  • Küldetésünk
  • Tartozzon hozzánk Ön is!
  • Hirdessen nálunk!
 

Kezdő vállalkozás hitelfedezet nélkül? Faktoring a megoldás!

A kezdő vállalkozók nehezen jutnak hitelhez. A legtöbb bank csak akkor tud kölcsönt nyújtani, ha az adott cég már legalább egy sikeresen lezárt üzleti évet tud a háta mögött.

Ez a hozzáállás a pénzintézetek szemszögéből nézve természetesen érthető, hiszen valahogyan meg kell győződniük arról, hogy a hitelt igénylő cég a jövőben sikeresen fog működni. Vállalkozói oldalról viszont gyakran felvetődik a kérdés, hogy hogyan lehet berobbanni a piacra, ha az alapításkor nem áll a cég mögött nagyobb tőke és hitelhez sem lehet jutni. Szerencsére létezik megoldás, mutatjuk!

Egy kezdő vállalkozás legnagyobb nehézségei
A kezdő vállalkozás életét számos akadály nehezíti. A nem tervezett költségek, a likviditási gondok és a finanszírozási problémák mind – mind komoly nehézséget jelenthetnek azoknak a vállalkozásoknak, amelyek tőkehiányosak és nem hitelképesek.

Beszéljünk akár a kereskedelem, az építőipar, a szállítmányozás, vagy az egészségügy területén boldogulni vágyó, kezdő cégekről, nagy kihívást jelenthetnek a halasztott fizetési rendszerből fakadó likviditási nehézségek. Lassíthatja a fejlődést, gátolja az előrehaladást, hogy túl sokáig kell várni a számlák ellenértékének a megérkezésére, miközben ki kell fizetni az alkalmazottakat és a saját beszállítókat. Gyakran előfordul, hogy a vállalkozás nem tud eleget tenni saját rövidlejáratú kötelezettségeinek vagy, hogy nem tudja megvásárolni például a következő projekthez szükséges forgóeszközöket.

Az átmeneti likviditási problémák kezelése, kezdő vállalkozói hitel fedezet nélkül
Azoknak a kezdő vállalkozóknak, akiknek ingatlan fedezet nélkül kell boldogulni, fontos, hogy szükség esetén azonnal pénzhez jussanak és kezelni tudják ezeket az átmeneti likviditási problémákat. Ha a cég olyan szolgáltatást nyújt, ahol a szállítás/szolgáltatás teljesítése és a pénzügyi teljesítés időben elválik, akkor a hitelhez képest remek alternatív megoldást jelenthet a faktoring finanszírozás.
Mivel a pénzintézet itt nem az adott vállalatot, hanem megrendelőik pénzügyi helyzetét vizsgálja az elbíráláskor, így az induló vállalkozásoknak is van esélye üzleti teljesítményük függvényében rövid idő alatt nagyobb összeghez jutni. Jó példa erre egyik építőipari projekteken dolgozó ügyvezetőnk esete, aki elnyert egy nagyobb értékű projektet, de vevője felé nem tudott előlegszámlát benyújtani. A faktoring volt az optimális megoldás számára, hiszen ki tudta fizetni dolgozóit, meg tudta vásárolni a szükséges építőanyagot és sikeresen végre tudta hajtani a vállalata számára nagy lépcsőt jelentő projektet. Az erről az épitőipari esetről szóló esettanulmányban minden lényeges szám és információ megtalálható a finanszírozás menetéről.


A faktoring előnyei a hitelhez képest
A faktoring finanszírozás sokkal gyorsabb, hisz itt nincs szükség hosszadalmas elbírálási és bürokratikus szerződéskötési folyamatra. A kezdő vállalkozás 24 órán belül hozzá tud férni számlái értékének 90%-hoz. A faktoringgal lehetővé válik egy dinamikusabb növekedés, hiszen a finanszírozás a kiállított számlák értékével arányos, ha nagyobb a forgalom, akkor egy nagyobb összeg kifizetése is zökkenőmentesen megtörténik. Szintén pozitívum, hogy egy sokkal kiszámíthatóbb működés jön létre, a bevételek előre láthatóak lesznek, sokkal jobban, pontosabban lehet tervezni. A kockázat pedig azáltal csökken, hogy a szolgáltatás keretében cégünk, a BÁV Faktor a vevőkre objektív értékeléseket készít, amely nagy terheket vesz le az üzletvezetők válláról a döntések meghozatala során.


FEL

Hozzászólások  

 
#14 Horváth Éva 2020-02-03 17:45
Segitseget kernek kezdo es mar lassan 1eved cegeim hitelhez jutasahoz
Tisztelettel
 
 
#13 Valeria Marco 2020-01-31 09:10
A nevem Valeria Marco. 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra elkezdek vállalkozni. Megpróbáltam pénzt kölcsönvenni a bankból, de nem volt elegendő pénz a hitelkártyámban és nem volt biztosítékom a kölcsön megszerzéséhez, akkor egy nagyon közeli barátom, Camila Diego bemutatta nekem az interneten keresztül valódi hitelnyújtót, GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD. Ez a nő kölcsöncége 160 000 euró hitelt tudott adni nekem, bármilyen ingatlan nélkül, biztosítékként vagy hitelkártyaként, de bizalommal adta nekem. Tehát a barátaim azt mondtam magamnak, hogy miért önző, ezért úgy döntöttem, hogy megosztom ezt az információt mindenkivel. Ha hitelre van szüksége egy megbízható hitelezőtől, vegye fel a kapcsolatot Gina Morgan-szel e-mailben: ginamorganloancompany@gmail.com
 
 
#12 Ahmed Mohamed 2020-01-14 08:43
Üzleti finanszírozást, személyi finanszírozást, ingatlanhiteleket, autóhiteleket, hallgatói készpénzt, adósságkonszolidációs alapokat, nem fedezett alapokat, kockázati tőkét stb. Keres. Jó helyen van. Vegye fel velünk a kapcsolatot további információkért.

Whataspp: +917204719376

E-mail: creditmidland@gmail.com

Midland Credit Home
 
 
#11 Adrian Bayford 2020-01-08 16:46
Jó nap

Szüksége van hitelre minden célra? Ön pénzügyi problémában van? A Bridge Finance kölcsönszolgáltató vállalkozás számára garantált, hogy kedvező kamatláb mellett pénzügyi szolgáltatásokat nyújtson az ügyfeleknek. Hiteleink egyszerű és gyors. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megkapja a szükséges kölcsönt. Bármely kölcsönt 2% -os kamatlábhoz köthetünk az Ön költségvetésével. Ha érdekli, kérjük, azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot (adrianbay0008@gmail.com)
 
 
#10 Luca 2019-12-07 16:34
Üdvözlet mindenkinek, Luca vagyok, Hévízből, Magyarországon, és csak egy nagyon szívélyes köszönetet szeretnék mondani az Anna Hitel Pénzügynökségnek őszinteségéért, nyitottságáért, átláthatóságáért, őszinteségéért, szeretetéért és támogatásáért, hiteltörlesztésük során és után. Sokat éltem a csalók kezében, és az idő nem engedi, hogy elmondjam mindazt, amit az elmúlt hónapokban online voltam a vendégben, vagy hitelt szereztem, hogy itt otthon szerezzek otthont, de Isten válaszolt ima, támogatás és szeretet révén Anna Figo asszony, aki kezdeti kétségeim és szüntelenség ellenére ölel fel és velem megértett, jó szívével és szeretetével a 2% -os kamatú kölcsön alapjaiban most otthoni tulajdonos vagyok, és megígértem, hogy terjessze ezeket a híreket, és azt is elmondja a világnak, hogy még mindig vannak valódi és kevés jó online hitelcég, amelyek segítenek és újraéleszteni a száraz csontot, mint én korábban voltam. Ne hallgassa meg és olvassa el ezt a bizonyságot, mert ez egy valódi életváltoztató tapasztalat, és bárki, akinek szüksége van ilyenfajta megfordulásra, ne habozzon vagy kételkedjen abban, mert bizonyítottam, és esküszöm az ég Istenére, hogy ez a történet valós és a velük való tapasztalataim története is. Nézze meg őket e-mailben, ha pénzre van szüksége! e-mail: annaloanfinance@gmail.com, vagy kapcsolatba léphet vele az e-mailben: annaloanfinance@gmail.com a gyors csevegéshez vagy a WhatsApphoz / +35677926593

Köszönöm
Luca
 
 
#9 Pilinyi Sándor 2019-09-22 00:21
Tisztelt Rátkai úr 2020-tól szeretnék indítani egy Turizmussal összefüggő Sétahajózási, horgász csónak és lakóhajó bérlési Vállalkozást mely térségünkben teljesen elfeledett..Kérdésem az lenne hogyan lehet alacsony kamatozású pl :10 Milliós hitelhez jutni minden fedezet nélkül ??
 
 
#8 Kovacsev zsolt 2019-08-08 15:23
Érdekelne hogy lehet hitelhez jutni
 
 
#7 Fehér János 2019-07-24 14:18
Tisztelt Rátkai Tamás Most szeretnék vállalkozást inditani de nincs hozzá alap tökém ehez kérnék segitséget
Elöre is köszönöm a sziveségét
 
 
#6 Pilinyi Sándor 2019-06-30 01:58
Szép reggelt!Jövő tavasszal szeretnék indítani másodállásban Sétahajózást mivel a Tiszán környékünkön 100-km-es körzetben ilyen nem működik !Szakmai tapasztalatom 25-év Hajózás ! kb:10-millió HUF kezdő hitelre lenne szükségem..Hajó,,csónakok,, stégek,,stb beruházásához..Megodható-e ?? És milyen feltételekkel ? Üdvözlettel Pilinyi Sándor !!
 
 
#5 mitrovics olivérné 2019-05-27 12:10
Tisztelt Rátkai Tamás Most szeretnék vállalkozást indítani van számomra is hitel lehetőségem hol és miként tudnám ezt megoldani előre is köszönöm a válaszát.Tisztelettel Mitrovics Olivérné
 
 
#4 Rátkai Tamás 2019-05-02 09:46
Tisztelt Érdeklődők, Kezdő Vállalkozók!

Társaságunk nem hitel nyújtással, hanem faktoring szolgáltatás nyújtásával foglalkozik, a cikkben ezen szolgáltatás előnyeit fogalmaztuk meg a hitellel szemben.
Válaszolva kérdésükre, a faktoringot valóban kezdő vállalkozások is igénybe vehetik. Olyan vállalkozások, akiknek szállítási szerződésük, megrendelésük van egy vagy több adott céggel, és halasztott fizetési határidejű számla (30-150 napos) kerül kiállításra, az Önök által értékesített termékről vagy szolgáltatásról.
Ezen számla ellenértékének akár 90%-át kaphatja meg társaságunktól finanszírozásként a számla kiállítását követően, hogy Ön előbb jusson pénzéhez, ne kelljen megvárni míg lejár a fizetési határidő és vevője kifizeti a számla ellenértékét.
Remélem sikerült választ adni a kérdésükre.
Amennyiben a fentiek alapján konktrét számla finanszírozás és faktoring témában szeretnének ajánlatot kérni, kérem a honlapunkon keresztül (logónkra kattintva)vegyék fel kapcsolatot kollégáimmal, készséggel állnak az Önök rendelkezésére.
Üdvözlettel
Rátkai Tamás
 
 
#3 Bali Krisztián 2019-04-29 09:38
Tisztelt Rátkai Tamás!
Május 1.-től induló kezdő egyéni vállalkozásom. ehhez kérnék önöktől segítséget.
Tisztelettel:
Bali Krisztián
 
 
#2 Apáti Hajnalka 2019-04-28 07:43
Tisztelt Rátkai Tamás!!!!
Az lenne a kérdésem,hogy most szeretném vállalkozásom indítani és hogy kezdő vállakozóknak is van hitel lehetőség????
Válaszát előre is köszönöm!!!!
 
 
#1 Kovács József 2019-02-11 17:17
Tisztelt Rátkai Tamás!

Az lenen a kérdésem, hogy 10 éve működő cég is tud ilyen hitelt felvenni?


Előre is köszönöm.

Üdvözlettel:
Kovács József
cégvezető
 

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)

Szakértőnk további cikkei