I. Országos Online Interaktív Versenykultúra Csúcstalálkozó
2019. szeptember 18.

Központi helyszín: EDUTUS Egyetem épülete (Falk Miksa u. 1)

>> Bővebb információ <<

>> Töltse ki kérdőívünket és NYERJEN! <<

 

KKVHÁZ
 

#

KKVHÁZ KKVHÁZ
 

KKVHÁZ

 

KKVHÁZ
 
 

Kezdő vállalkozás hitelfedezet nélkül? Faktoring a megoldás!

A kezdő vállalkozók nehezen jutnak hitelhez. A legtöbb bank csak akkor tud kölcsönt nyújtani, ha az adott cég már legalább egy sikeresen lezárt üzleti évet tud a háta mögött.

Ez a hozzáállás a pénzintézetek szemszögéből nézve természetesen érthető, hiszen valahogyan meg kell győződniük arról, hogy a hitelt igénylő cég a jövőben sikeresen fog működni. Vállalkozói oldalról viszont gyakran felvetődik a kérdés, hogy hogyan lehet berobbanni a piacra, ha az alapításkor nem áll a cég mögött nagyobb tőke és hitelhez sem lehet jutni. Szerencsére létezik megoldás, mutatjuk!

Egy kezdő vállalkozás legnagyobb nehézségei
A kezdő vállalkozás életét számos akadály nehezíti. A nem tervezett költségek, a likviditási gondok és a finanszírozási problémák mind – mind komoly nehézséget jelenthetnek azoknak a vállalkozásoknak, amelyek tőkehiányosak és nem hitelképesek.

Beszéljünk akár a kereskedelem, az építőipar, a szállítmányozás, vagy az egészségügy területén boldogulni vágyó, kezdő cégekről, nagy kihívást jelenthetnek a halasztott fizetési rendszerből fakadó likviditási nehézségek. Lassíthatja a fejlődést, gátolja az előrehaladást, hogy túl sokáig kell várni a számlák ellenértékének a megérkezésére, miközben ki kell fizetni az alkalmazottakat és a saját beszállítókat. Gyakran előfordul, hogy a vállalkozás nem tud eleget tenni saját rövidlejáratú kötelezettségeinek vagy, hogy nem tudja megvásárolni például a következő projekthez szükséges forgóeszközöket.

Az átmeneti likviditási problémák kezelése, kezdő vállalkozói hitel fedezet nélkül
Azoknak a kezdő vállalkozóknak, akiknek ingatlan fedezet nélkül kell boldogulni, fontos, hogy szükség esetén azonnal pénzhez jussanak és kezelni tudják ezeket az átmeneti likviditási problémákat. Ha a cég olyan szolgáltatást nyújt, ahol a szállítás/szolgáltatás teljesítése és a pénzügyi teljesítés időben elválik, akkor a hitelhez képest remek alternatív megoldást jelenthet a faktoring finanszírozás.
Mivel a pénzintézet itt nem az adott vállalatot, hanem megrendelőik pénzügyi helyzetét vizsgálja az elbíráláskor, így az induló vállalkozásoknak is van esélye üzleti teljesítményük függvényében rövid idő alatt nagyobb összeghez jutni. Jó példa erre egyik építőipari projekteken dolgozó ügyvezetőnk esete, aki elnyert egy nagyobb értékű projektet, de vevője felé nem tudott előlegszámlát benyújtani. A faktoring volt az optimális megoldás számára, hiszen ki tudta fizetni dolgozóit, meg tudta vásárolni a szükséges építőanyagot és sikeresen végre tudta hajtani a vállalata számára nagy lépcsőt jelentő projektet. Az erről az épitőipari esetről szóló esettanulmányban minden lényeges szám és információ megtalálható a finanszírozás menetéről.

A faktoring előnyei a hitelhez képest
A faktoring finanszírozás sokkal gyorsabb, hisz itt nincs szükség hosszadalmas elbírálási és bürokratikus szerződéskötési folyamatra. A kezdő vállalkozás 24 órán belül hozzá tud férni számlái értékének 90%-hoz. A faktoringgal lehetővé válik egy dinamikusabb növekedés, hiszen a finanszírozás a kiállított számlák értékével arányos, ha nagyobb a forgalom, akkor egy nagyobb összeg kifizetése is zökkenőmentesen megtörténik. Szintén pozitívum, hogy egy sokkal kiszámíthatóbb működés jön létre, a bevételek előre láthatóak lesznek, sokkal jobban, pontosabban lehet tervezni. A kockázat pedig azáltal csökken, hogy a szolgáltatás keretében cégünk, a BÁV Faktor a vevőkre objektív értékeléseket készít, amely nagy terheket vesz le az üzletvezetők válláról a döntések meghozatala során.


FEL

Hozzászólások  

 
#14 Dante 2019-09-17 13:55
Üdv mindenkinek!
Nora vagyok, jelenleg Egerben élök. Jelenleg özvegy vagyok két gyerekkel, és augusztusban pénzügyi helyzetbe kerültem, és újrafinanszírozni és fizetnem kellett a számláimat. Megpróbáltam kölcsönöket keresni különböző hitelintézetektől, mind magán, mind vállalati szinten, de soha nem sikerrel, és a legtöbb bank elutasította a hitelt. De mint Istennek szüksége lenne, egy Isten embere magánhitel-hitelező vezetett be egy szövetkezetbe, amely 80 000 euró hitelt adott nekem, ma pedig vállalkozástulajdonos vagyok, és a gyerekeim jelenleg jól teljesítenek, ha bármilyen vállalkozással kapcsolatba kell lépnie a kölcsön biztosíték nélküli biztosításával, hitelképesség-ellenőrzéssel, egyetlen aláíróval sem, csupán 2% -os kamatlábbal és jobb visszafizetési tervekkel és ütemezéssel, kérjük, forduljon Dante Paola úrhoz e-mailben: dantecooperativehelp@hotmail.com Nem tudja, hogy ezt csinálja, de most nagyon boldog vagyok, és úgy döntöttem, hogy többet megtudok róla, és azt is szeretném, ha Isten többet áldna meg neki. Felveheti vele a kapcsolatot e-mailben: dantecooperativehelp@hotmail.com a gyors csevegéshez, vagy a WhatsApp / +35677926593

Kösz
Nora
 
 
#13 Dante 2019-09-17 13:23
Szia,
Ön egy megbízható hitelezőt keres, fáradt a bankok és a jelzálog letiltásáról, fáradt-e pénzt keresni vállalkozása finanszírozására, vagy pénzügyi szempontból zavarban van, hogy nem tudja kifizetni adósságait és számláit? Gondolkozik pénzügyi segítségre? míg ne siess most, és ragadja meg a garantált és garantált kölcsönt ma, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: dantecooperativehelp@hotmail.com, a gyors csevegéshez vagy a whatsapp / +35677926593.
 
 
#12 Adrian Bayford 2019-09-10 11:37
Jó nap

Szüksége van hitelre minden célra? Ön pénzügyi problémában van? A Bridge Finance garantáltan kedvező kamatlábú pénzügyi szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek. Hiteleink egyszerű és gyors. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megkapja a szükséges kölcsönt. Bármely kölcsönt 2% -os kamatlábhoz köthetünk az Ön költségvetésével. Ha érdekli, kérjük, azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot (adrianbay0008@gmail.com)
 
 
#11 Philip well 2019-08-15 02:42
Azta! A pénzügyi szabadság hálózata megbízható hitelező. Tőlem is hitelt kaptam. Mindenkinek ajánlom őt Freedomfinancialnetwork10@gmail.com
 
 
#10 Peter Henry 2019-08-15 02:32
Peter Henry vagyok, szeretnék bemutatni önnek egy Istentől féltő hitelezőt, aki megmenti a vállalkozásomat az összeomlástól. Andrew Husser magánhitelező, aki kölcsönét átutalási díj vagy egyéb díj nélkül megkapja neked. Nagyon 120 000 eurót kaptam tőle, hogy helyrehozjam vállalkozását, és a hitel annyira rugalmas. vegye fel a kapcsolatot e-mailben: Freedomfinancialnetwork10@gmail.com
 
 
#9 Kovacsev zsolt 2019-08-08 15:23
Érdekelne hogy lehet hitelhez jutni
 
 
#8 Fehér János 2019-07-24 14:18
Tisztelt Rátkai Tamás Most szeretnék vállalkozást inditani de nincs hozzá alap tökém ehez kérnék segitséget
Elöre is köszönöm a sziveségét
 
 
#7 Pilinyi Sándor 2019-06-30 01:58
Szép reggelt!Jövő tavasszal szeretnék indítani másodállásban Sétahajózást mivel a Tiszán környékünkön 100-km-es körzetben ilyen nem működik !Szakmai tapasztalatom 25-év Hajózás ! kb:10-millió HUF kezdő hitelre lenne szükségem..Hajó,,csónakok,, stégek,,stb beruházásához..Megodható-e ?? És milyen feltételekkel ? Üdvözlettel Pilinyi Sándor !!
 
 
#6 mitrovics olivérné 2019-05-27 12:10
Tisztelt Rátkai Tamás Most szeretnék vállalkozást indítani van számomra is hitel lehetőségem hol és miként tudnám ezt megoldani előre is köszönöm a válaszát.Tisztelettel Mitrovics Olivérné
 
 
#5 Rátkai Tamás 2019-05-02 09:46
Tisztelt Érdeklődők, Kezdő Vállalkozók!

Társaságunk nem hitel nyújtással, hanem faktoring szolgáltatás nyújtásával foglalkozik, a cikkben ezen szolgáltatás előnyeit fogalmaztuk meg a hitellel szemben.
Válaszolva kérdésükre, a faktoringot valóban kezdő vállalkozások is igénybe vehetik. Olyan vállalkozások, akiknek szállítási szerződésük, megrendelésük van egy vagy több adott céggel, és halasztott fizetési határidejű számla (30-150 napos) kerül kiállításra, az Önök által értékesített termékről vagy szolgáltatásról.
Ezen számla ellenértékének akár 90%-át kaphatja meg társaságunktól finanszírozásként a számla kiállítását követően, hogy Ön előbb jusson pénzéhez, ne kelljen megvárni míg lejár a fizetési határidő és vevője kifizeti a számla ellenértékét.
Remélem sikerült választ adni a kérdésükre.
Amennyiben a fentiek alapján konktrét számla finanszírozás és faktoring témában szeretnének ajánlatot kérni, kérem a honlapunkon keresztül (logónkra kattintva)vegyék fel kapcsolatot kollégáimmal, készséggel állnak az Önök rendelkezésére.
Üdvözlettel
Rátkai Tamás
 
 
#4 Bali Krisztián 2019-04-29 09:38
Tisztelt Rátkai Tamás!
Május 1.-től induló kezdő egyéni vállalkozásom. ehhez kérnék önöktől segítséget.
Tisztelettel:
Bali Krisztián
 
 
#3 Apáti Hajnalka 2019-04-28 07:43
Tisztelt Rátkai Tamás!!!!
Az lenne a kérdésem,hogy most szeretném vállalkozásom indítani és hogy kezdő vállakozóknak is van hitel lehetőség????
Válaszát előre is köszönöm!!!!
 
 
#2 Ben Waker 2019-04-12 00:08
A hiteles hitelező jó hírnév. Dinamikus cég vagyunk, amelyekkel pénzügyi segítséget nyújtunk azoknak, akiknek az egyéneknek pénzügyi támogatásra van szükségük, ami rossz hitelet igényel, vagy pénzt igényel a számlák megfizetésére, üzleti tevékenységbe való befektetésre. szívesen nyújt Önnek egy kölcsönt Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: (larry88buknor@mail.ru) vagy Whats'App szám: +18454007792
 
 
#1 Kovács József 2019-02-11 17:17
Tisztelt Rátkai Tamás!

Az lenen a kérdésem, hogy 10 éve működő cég is tud ilyen hitelt felvenni?


Előre is köszönöm.

Üdvözlettel:
Kovács József
cégvezető
 

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)

Szakértőnk további cikkei