2019 május 14-én ismét KKVHÁZ a Pénzügyminisztériumban


Téma:
Téma: A kisvállalatok pénzügyi tudatossága 2019

2019 május 14 (kedden) 15:30 – 18:00

Pénzügyminisztérium (V.; Dorottya u. - Wekerle u. sarok)

 


KKVHÁZ
 

#

KKVHÁZ KKVHÁZ
 

KKVHÁZ

KKVHÁZ
 

2018 november 19 Versenykultúra Csúcstalálkozó

Versenyezni is lehet szépen és talán meg is éri.

A GVH, a JVSZ és a KKVHÁZ hagyományteremtő rendezvénye a versenyszabályokról, a buktatókról és a tennivalókról. November 19 (hétfő) Pénzügyminisztérium 16:00 – 18:00 között.

A kisvállalatok rendre azt hiszik, hogy a verseny szabályok megszegésével kapcsolatos bűnesetek az amerikai filmek világában vannak. Esetleg a hazai nagy multik is érintve lehetnek.

Az, hogy a hazai KKV szektor éles szereplője a versenyjognak, és az, hogy a kis cégek, néha a tudtukon kívül is megszegik a szabályokat bántóan kevés cégvezetőhöz ér el. Pedig a törvény előtt mindenki egyenlő és ha először enyhítésekkel is, de a legkisebbek is megbírságolhatóak.
Kik szegik meg a törvényt? Mik a leggyakoribb hibák? A gondos vezető hogyan tehet rendet?
Mit kell tennem, ha a versenytársam nem tisztességes? Ilyen és számos más kérdés kerül terítékre.
Szórakoztató módon példákat is hallhatnak, de Önök is elmondhatják furcsa, vagy visszataszító eseteiket.


A KKVHÁZ Csúcstalálkozóinak a rendszeréhez igazodóan ezúttal is kerek asztalhoz hívjuk az érintetteket és az érdeklődőket.

Az asztal négy oldalán helyet kap az állam és a versenyjogban érintett intézményei. Ott lesznek az érdekképviselet vezetők, helyet kapnak a kutatók, szakértők és a oktatók. Természetesen képviseltetik magukat a vállalati szektor kis és nagyobb szereplői is.
Érdeklődő közönségre is számítunk a helyszínen és a világhálón egyaránt, akik a megjegyzéseiket azon nyomban digitálisan közzé tehetik. A Csúcstalálkozó előtti napokban mód lesz véleménynyilvánításra, gondolatok megosztására is. Az eseményt interaktív módon közvetíti a KKVHÁZ a világhálón.

[Form november19 not found!]


FEL

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)