Turizmus Évindító Csúcstalálkozó 2019
2019 február 22 13:00 – 15:00

Hungexpo Utazás Kiállítás, Kerámia terem
 


 

#

 
 

Az nyer aki brand-et épít

A termékfejlesztés és a brand építés együtt a siker kulcsa – szeminárium a Brand Trend-től.

A világ túl gyorsan változik. A ma elképzelhetetlennek tűnő szolgáltatások, brandek holnap már a valóságot jelentik. Challenger-nek lenni nem nagyság, hanem gondolkodás kérdése.
A kisvállalatok a mai kor esélyesei. Mi jobban szeretjük őket challenger, kihívó márkáknak hívni. Bennük az erő, bennük az esély, hiszen ők tudnak leggyorsabban a piac kihívásaira reagálni.
Hogyan reagálnak a nagy autógyártók a cars-sharing vállalatok piacra lépésére ? Mi történik a biztosítási piacon azóta, mióta a big data és a sharing economy az új típusú biztosítási kockázatközösségek létrejöttét támogatja ? Mit jelent a vezetés élménye ma és holnap ? Mi volt Donald Trump kommunikációs stratégiája ? Hogyan hódítsuk meg az új generációt ? Több szektor hazai és külföldi példáiból gondolatokat osztunk meg a piacot meghódítani akaró növekedő vállalatok és az ő piaci részükre pályázó nagyvállalatok képviselőivel.

 


KIKNEK?

 

- Kis- és középvállalatoknak
- Challenger brandeknek
- Challengelt brandeknek
- Start-upoknak
- Márkaépítőknek
szól a CHALLENGER BRANDS branding szemináriumunk.

 

Egy adott márka egy adott társadalmi, politikai gazdasági környezetben létezik. Nem kivételek ez alól a KKV-k sem. A szeminárium betekintést enged a márkák alapvető működésébe és együtt hatásába a mai változó világban. Esettanulmányokkal, gyakorlati példákkal és tanácsokkal támogatja a KKV-k sikerét.

 

 

 

Részletek, program és regisztráció >>

 


FEL

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)