#

 
 

Legyen a térsége, gazdasági közéletének ismert szereplője

Fővárosi kerületek, megyeszékhelyek járási központok KKVHÁZ klubvezetőinek behívása

A KKVHÁZ keresi azokat a sikeres vállalkozó, véleményformáló, közösségi embereket, akik kedvet éreznek az ország legnagyobb klubjában, kerületüket, megyeszékhelyüket, járási központjukat képviselni, ott KKVHÁZ társaságot szervezni és azzal részt venni az országos mozgalomban.
A klub kizárólag a hazai családi, mikro és kkv szektor versenyképességéért dolgozik. Együttműködik a mindenkori kormánnyal, de pártoktól, politikától független.Amit kínálunk:
- Országos ismertség
- Regionális hatáskör a kormányzati, önkormányzati, gazdasági civil és képzési központok felé
- Közösségszervező sikerélmény
- Részesedés a klub szponzori bevételeiből


Amit kérünk:
- A közösségszervező készség állandó fejlesztése
- Kapcsolatépítés szinte minden irányba
- A KKVHÁZ technológiájának betanulása
- A franchise licence megváltása próbaidő után.


Amit a filozófiánkról érdemes tudni:
A KKVHÁZ név szójáték. Portálunknak az a célja, hogy kapcsolatépítési lehetőséget kínáljunk annak a rengetek családi, mikró és kisvállalatnak, akik a hazai gazdaságban a munkavállalók több mint 70%-át foglalkoztatják. Ez a vállalkozói kör jelenti a magyar gazdaság legnagyobb tartalékát is. A kisvállalatok ereje a kapcsolatokban van.
A kapcsolat bizalmi kérdés. Az ember azzal köt szívesen szövetséget akit jól megismer. A KKVHÁZ olyan klub, ahol a résztvevők fontos témákat megvitatva lépnek kapcsolatba. Azt valljuk, hogy az üzleti partnerek alapos vitában ismerik meg egymást a legjobban. A KKVHÁZ havi vitái, játékos versenyek is, a fővárosi kerületek, megyeszékhelyek, járási központok között. A versengés közösségbe tömöríti azokat, akik a kávéházi asztalok körül közösen gondolkodnak, vitáznak.
A jövő a közösségeké. Legyen Ön a térsége  KKVHÁZ asztaltársaságának vezetője! Élje meg a közösségi élményt, juttassa partnereit is ehhez, építsen kapcsolatokat, gyarapítsa a tudását. Legyen még sikeresebb! Ezt kínáljuk Önnek a KKVHÁZ - ban.
Ha érdekli a javaslatunk, kérjük ide írjon!

 

FEL

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)