#

 
 

Megkezdte működését Magyarország KKV Parlamentje

Fekete István az Interim Vezető Szolgáltató Kft ügyvezetője kivenné a nem mindennapi balesetek, betegségek kockázatának biztosítását a társadalom biztosítás köréből, ezzel rengeteg forrást hagyva a kis emberek bajaira.

Fekete részletesen kifejtett javaslatában a mellett tör pálcát, hogy bizonyos fogyasztások( a sportok, különösen a fokozott kockázatú extrém sportok; a nem hivatásszerű autóvezetés stb,) ne essenek a térítésmentes állami egészségügyi ellátás körébe. A részletek ITT


A KKV Parlament újdonság a hazai kommunikációban. A szervező KKVHÁZ arra számít, hogy a családi és a mikro vállalkozásoktól a KKV szektor erősebb szereplőin át a nagyvállalatok is bekapcsolódnak ebbe a mozgalomba.

A lényeg:
Ha az előterjesztő megkapja a KKV Parlament regisztrált tagjai 50%-a támogatását, akkor az illetékes tárca első embere asztalára kerül a javaslat, majd a portál arról is beszámol, hogy mi lett az ügy kimenetele. A KKV Parlament törekszik arra, hogy jó szándékú, politikamentes javaslatok szülessenek.
Újítás az is, hogy a rendszer egy un. gentleman agreement összefogás, ami nincs agyonszabályozva.

A belépők a szavukat adják az együttműködés „tisztán tartására”. Például, aki nem válaszol a többiek előterjesztéseire az "kártérítést" vállal.
A szervezők arra is számítanak, hogy a törvényhozás is igénybe veszi a szabályozási munkájában a parlament közös bölcsességét és elképzeléseit előzetesen ütközteti a Parlament tagságával.
A várható bevételeket az oldal nézettségétől várják a szervezők azzal, hogy annak az 50%-át a képzés fejlesztésére szánják. Hamarosan szavazás kezdődik arról, melyek is lehetnének a kedvezményezett intézmények.

Az, aki tájékozódni szeretne a legaktuálisabb ügyekről, és szívesen véleményt is nyilvánít jól fogja érezni magát a parlamentben. Ennél jobban csak azok érezhetik majd magukat, akik szívesen gondolkodnak az ágazatuk, esetleg az egész gazdaság dolgairól és javaslatot is tudnak tenni.
Ha kedvet kapott a képviselői szerepre, regisztráljon a Parlamentbe!

 

FEL

Hozzászólások  

 
#1 dr. Szabadkai Antal 2018-02-11 20:12
Ha jól értem 2 különböző gyakoriságú és kockázatú baleset és betegség csoport lenne. Ezek biztosításának a tarifája is eltérne. A javaslat logikus, támogatható.
 

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)