KKVHÁZ
 

#

KKVHÁZ KKVHÁZ
 

KKVHÁZ

KKVHÁZ
 

Teltház az NGM – KKVHÁZ vitadélutánján.

Végre nem az adócsökkentés volt a fókuszban, hanem az emberi erőforrás fejlesztés.

Az NGM Pénztárterme adott otthont a rendszeressé és népszerűvé vált gazdasági fórumnak, a KKVHÁZ rendezvényének. A résztvevők ezúttal a KKV szektor társadalmi és gazdasági jelentőségét járták körül. A vitaindítókból és a beszélgetések hozadékából is egyértelműen kirajzolódott, a megjelentek hisznek abban, hogy a magyar versenyképesség erősítésében a hazai KKV szektor szerepe megkerülhetetlen. Hisznek abban is, hogy a KKV szektor versenyképessége nagyban összefügg a szektor vezetőinek a felkészültségével.
A felnőttképzésre specializálódott Perfekt Zrt vezérigazgatója Szepessy Hajnalka jelezte hogy stratégiai együttműködést kezdtek a KKVHÁZ csapatával. Örömét fejezte ki, hogy a mai megbeszélésen a KKV szektor vezetőinek a kompetencia fejlesztése rendkívül hangsúlyosan került felszínre.

A rendezvény hanganyaga feldolgozás alatt áll, kérjük az olvasókat, hogy legyenek egy kis türelemmel míg megjelentetjük a hozzászólók gondolatait. Addig legyen elég az, hogy az NGM és a KKVHÁZ még szorosabban együttműködnek. Fokozatosan, de határozottan azt a célt igyekszenek elérni, hogy minden megyeszékhelyen és a szomszédos országok magyarlakta vidékein, valamint Budapesten a kerületekben legyenek KKVHÁZ klubok, amelyek szabályos időközönként, azonos rendszerben, azonos időpontban és ami a legfontosabb azonos témában ülnek össze. A párhuzamos rendezvényeket az internet köti össze. A szervezők tervei szerint ez lehet a Kárpát-medencei magyarság legnagyobb közös klubja. Nógrád megye lépett elsőnek, de ott van a veszprémi szervezés, a zalai, somogyi, KKVHÁZ kezdeményezések. Győr is jelezte, hogy belépne.

A KKVHÁZ a win-win tipikus esete, mondta Pintér Katalin a Gerbeaud tulajdonosa. Az NGM információkhoz jut és adhat, a KKVHÁZ különleges közösséget építhet és abban találhatja meg a számítását, a megyei szervezetek építhetik a saját kapcsolataikat, míg a vállalatok, civil szervezetek, kutató központok kapcsolatokat szerezhetnek.
Kérem nézzék meg a rendezvény képeit! Hamarosan jelentkezünk az elhangzottakkal.

  • MSE_3538
  • MSE_3540
  • MSE_3729
  • MSE_3814
  • MSE_3923
  • MSE_3958

Simple Image Gallery Extended

 

Az esemény teljes képgalériája >>

 

 

FEL

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)