2018 február 12 (hétfő) 16:00 – 18:00 között
Februári témánk: Vezetők - Kultúra - Gazdaság
Van idő, igény az önhajszában? Ön kinek akar megfelelni? Mit látnak a gyermekeink? Megvan a kellő kultúránk a kultúrához? Minden rendben?
  

#

 

 

Csak a minimálbérre bejelentettek figyeljenek!

  • vissza a szakértő profiljához

Rendkívül kevés lesz a nyugdíjuk. Viszont van megoldás.

Kedves KKVHÁZ Partnereink!
 
Önök, mint vállalkozók kiemelten érintettek a nyugdíjhelyzetben.
A KKVHÁZ az öngondoskodást ilyen formában népszerűsíteni kívánja a vállalkozók körében. Szervezetünk ajánlata 20% állami támogatással és most garantált ajándék választással az Aegon Magyarország Relax Plus nyugdíjbiztosítása.
A nyugdíjkassza jelenleg egyensúlyban van, ám 2030-ra a dolgozóktól levont járulékok már csak kilenc havi nyugdíj kifizetésére lesznek elegendőek. Jelenleg egy millióan dolgoznak minimálbérre bejelentve, amely után 30-50 ezer forint nyugdíjra számíthatnak. Ebből kellene megélniük legalább 15-20 évig - ismertette közleményében az Aegon Magyarország.
dr. Farkas András „Nyugdíjguru” szerint : Egyértelmű, hogy az állam nem tudja ellátni a magyar nyugdíjasokat, így aki nem előtakarékoskodik, a gyerekeinek kell majd eltartani. A szülők, nagyszülők eltartására ráadásul a leszármazottak az alkotmány és a Polgári Törvénykönyv értelmében kötelezhetőek. Az eltartás, a gondozás, az ápolás költségeit peres úton a járási hivatal, a kórház vagy az idősotthon akár a szülő, nagyszülő beleegyezése nélkül is behajthatja a leszármazottakon akár külföldön élnek, akár itthon. Ilyen jogcímen a kötelezett jövedelmének akár a felét is elvonhatják. De melyik szülő, vagy nagyszülő az, aki ilyen terhet rakna az unokákat nevelő gyermekeire?
Gondoskodjon magáról és családjáról az alábbi linken:
https://tanacsado.aegon.hu/951948

 

FEL

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)