2018 február 12 (hétfő) 16:00 – 18:00 között
Februári témánk: Vezetők - Kultúra - Gazdaság
Van idő, igény az önhajszában? Ön kinek akar megfelelni? Mit látnak a gyermekeink? Megvan a kellő kultúránk a kultúrához? Minden rendben?
  

#

 

 

Kezdődik a szabadtéri szezon

  • vissza a szakértő profiljához

A KKVHÁZ partnerei 2017-ben nagyon el lesznek kényeztetve.

Komoretto Gábor közönségszervező, az egyik aki​ felel a b​udapesti szabadtéri színpadok jegyeladásaiért. A feladat látszólag egyszerű. Hogy az e tényleg, azt hamarosan Önök is megtudják.

Közönségszervező úr, kérem tájékoztassa a KKVHÁZ olvasóit a szabadtéri színpadok világáról. Milyen meggondolások vezetik a szervezőket a repertoár kialakításakor? Mi úgy gondolnánk szinte látják maguk előtt a közönségüket és az ő kedvükre tesznek. Kikből tevődik össze a szabadtéri színpadok közönsége, és hogyan lehet őket elérni?

Természetesen folyamatosan és maximálisan igyekszünk megfelelni Nézőink igényeinek és évről-évre felkelteni és fenntartani érdeklődésüket. Közönségfelméréseink során természetesen feltesszük a "Jövőre kit szeretne látni nálunk?" kérdést és megfogadjuk a kitöltők kéréseit, tanácsait is.

Mit mutattak a számok 2016-ban?
KÖZÖNSÉGFELMÉRÉS (kvantitatív kutatás) Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. Szabadtér Jegyiroda 1122 Budapest, Városmajor hrsz: 6835/17 1065 Bp., Nagymező utca 68. Készült a Budapesti Nyári Fesztivál 2016-os évada során, 2016. június 10. és augusztus 31. között. A mintavétel a szabadter.hu internet felületen online formában és a Margitszigeti- és Városmajori Szabadtéri Színpadok látogatói között, az előadások előtt és azok szünetében történt megkérdezéssel.
Tovább a részletekre >>

A szabadtéri előadások a jó üzlet kategóriájába esnek, vagy a főváros támogatása is kell a sikerhez?

Mindkettő egyformán fontos, fenntartónk Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala és a Nézőink jelenlétének köszönhető jegybevételünk együtt teszik lehetővé a Budapesti Nyári Fesztivál évadának megvalósítását.​


Az időjárás szeszélyei érintik a szabadtéri programokat. Mi van akkor, ha az égiek nem támogatják a szervezőket?

Margitszigeti színpadunkon ​a közel 3000 fős nézőtér mérete nem teszi lehetővé a takarást, így ott egy szigorú és kötött esőszabályzat szerint kell eljárnunk. A Városmajori Szabadtéri Színpad nézőtere fedett, ott a sátortetőnek köszönhetően kevésbé vagyunk kitéve az időjárás szeszélyeinek.​


Kérem árulja el nekünk, - ha mint a mesében -, három kívánsága lehetne szabadtéri ügyben kitől és mit kérne?

Sok nézőt valamennyi nézőterünkre, soha esőt a Margitsziget fölé és újra sok nézőt valamennyi nézőterünkre! :-)

 

 

 

 

FEL

Hozzászólások  

 
#1 FAJZI KATINKA 2017-04-22 16:47
Kérem a nyári programot!
Kösz.
A kedvezményes előadásra is!!!
 

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)