KKVHÁZ
 

#

KKVHÁZ KKVHÁZ
 

KKVHÁZ

KKVHÁZ
 

Köszönet a KKVHÁZ csapatától

Rövid elemzéssel is kedveskedünk a különleges kávéház tagjainak.


Tisztelt Budapesti Vállalkozók! Kedves BKIK, VOSZ, IPOSZ tagok és mindenki aki tett azért, hogy a KKVHÁZ mozgalom sikerrel indulhatott el immár a fővárosban is! Köszönjük az Önök segítségét!
Engedjék meg, hogy név szerint mondjunk köszönetet Bán Teodóra művész asszonynak a Budapesti Fesztivál és Turisztikai Non profit Kft igazgatójának a KKVHÁZ Budapest fővédnökének
Faragó Ilonának a BKIK GSZT elnökének, Marjay Gyulának a VOSZ-BPRMSZ elnökének valamint Németi Lajosnak az Ipartestületek Budapesti Szövetsége elnökének a KKVHÁZ Budapest védnökeinek
Külön köszönet illeti Keszthelyi Pétert a BKIK Kerületi Tagcsoportok Elnöki Kollégiuma elnökét aki a kamara részéről először állt a KKVHÁZ Budapest kezdeményezés mellé és Gál Gábort a BKIK V. Kerületi Tagcsoport alelnökét, aki a gazdaság és a kultúra közös színrelépésében volt mindenki segítségére.
Köszönet mindazoknak akik eljöttek az eseményre és hálásan köszönjük a sok telefonos gratulációt és biztatást.


Kérem engedjék meg, hogy pár szóval felelevenítsük az előzményeket.
A KKVHÁZ az első kávéházi jellegű vita rendezvényét a debreceni Kölcsey Központban tartotta 2009 ben. A KKVHÁZ márkanév azóta ismert lett, hiszen az ország valamennyi megyéjében megfordult a gazdasági csúcstalálkozóival és az ágazati párbeszédeivel. A legnagyobb sikereit azonban a Megyék Versenye rendezvényével és a hamisítatlan kávéházi hangulatú vitafórumaival aratta vidéken és Budapesten egyaránt. A rendezvények különleges interaktivitására a Nemzetgazdasági Minisztérium is felfigyelt és támogatta az un. NGM – KKVHÁZ programok indítását szerte az országban, a határokon túl is és persze Budapesten. Ennek a folyamatnak része a budapesti nyitás is. A KKVHÁZ kezdeményezés kedves fogadtatásban részesült a BKIK, a VOSZ-BPMRSZ, valamint az Ipartestületek Budapesti Szövetsége közösségeiben is.
Számos támogatója van a mozgalomnak, de külön kiemelést érdemel az OTP Bank, aki mellé állt és bizalmat szavazott a KKVHÁZ terveinek.

Néhány szó arról mit is takar a KKVHÁZ klub eseményei
Talán mindenkinek elsőre is érthető, a KKVHÁZ egy szójáték. Egy olyan virtuális kávéház, ahol a KKV szektor szereplői és a szektor támogatói, képviselői és kutatói találkoznak. A szlogenünk:
közösen jó, közösségben jobb és veletek közösségben a legjobb
azt fejezi ki, hogy a KKVHÁZ a közösségépítés erejével teremt kapcsolatokat, oszt meg tapasztalatot és szórakoztat egyszerre. A véletlenszerűen kávéházi asztalokhoz sorsolt résztvevők egy előre meghatározott témát vitatnak meg. Maguk közül a legalkalmasabbat küldik a színpadra, hogy összemérje az érvelő képességét a többi asztal küldötteivel. Aki a színpadon a legjobban teljesít az az egész asztalát viszi sikerre. Ez arra nevel, hogy érdemes összefogni.

A KKVHÁZ Budapest integrálni szeretne. Arra törekszik, hogy a budapesti vállalkozók és a gazdaság iránt érdeklődők kulturális és gazdasági élményt szerezhessenek, függetlenül attól melyik szervezet tagjai, illetve milyen érdekközösség szereplői. Erre az integrációs partnerségre a KKVHÁZ a BKIK szervezetét érzi elsőszámú partnerének.

Kérem ismerjék meg a KKVHÁZ Budapest kérdőívét kitöltők véleményét!
A kutatást vezette Braun Gábor, a Külügyi és Külgazdasági Intézet külső szakértője - közgazdász, a KKVHÁZ kreatív csapatának tagja. Köszönjük Gábor!

 KKVHÁZ Budapest
Információ azoktól akik ott voltak, azoknak akik ott lesznek


Az esemény résztvevőinek többsége (40 fő) szívesen válaszolt a szervezők által összeállított rövid kérdőívre. A kapott visszajelzések hasznos segítséget nyújtanak a későbbi rendezvények témaválasztásához és lebonyolításához, ezért a résztvevők javaslatait a szervezők igyekeznek szem előtt tartani.

 

 • Úgy tűnik, hogy a fővárosi vállalkozók részéről komoly igény mutatkozik a kávéházi hangulatú, közösségépítő KKVHáz rendezvényekre, amit jól jelez, hogy a válaszadók 60%-a rendkívül fontosnak, közel 90%-a pedig nagyon fontosnak tartotta a kezdeményezést.
 • A kérdőív kitöltői kivétel nélkül pozitív élményként élték meg a március 28-ai, a gazdaságot és a kultúrát ötvöző KKVHÁZ rendezvényt. A válaszadók mintegy fele egyenesen kiválónak minősítette az eseményt. A visszajelzések alapján a generációváltás szakmai témáját játékos formában, kávéházi hangulatban feltáró – egyúttal a kultúra neves képviselőit felvonultató és üdítő zenei élményt is kínáló – rendezvény elnyerte a közönség tetszését. A kapott pozitív visszajelzések egyértelműen folytatásra buzdítják a KKVHÁZ szervezőit.
 • A rendezvény résztvevői támogatják azt a kezdeményezést is, hogy a KKVHÁZ bátran kombinálja a vállalkozókat érdeklő szakmai témákat más területekkel is, és ne csak a gazdasági tényezőket, hanem a például a társadalmi szempontokat is jelenítse meg.
 • A hangulat és a témaválasztás mellett a KKVHÁZ nagyon fontos jellemzője a résztvevők aktivitása is. A kérdőíves visszajelzések ebből a szempontból is rendkívül biztatóak voltak, hiszen a válaszadók több mint 80%-a szívesen lett alapító törzsvendég és több mint 60% aktívan közreműködne a résztvevő szervezésében is.

 

 

 

 • MSE_1785
 • MSE_1792
 • MSE_1793
 • MSE_1798
 • MSE_1812
 • MSE_1817
 • MSE_1843
 • MSE_1886
 • MSE_1892
 • MSE_2150
 • MSE_2162
 • MSE_2217
 • MSE_2279
 • MSE_2297
 • MSE_2304

Simple Image Gallery Extended

 

>> Az esemény teljes képgalériájának megtekintése <<

 

FEL

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)