KKVHÁZ
 

#

KKVHÁZ KKVHÁZ
 

KKVHÁZ

 

KKVHÁZ
 
  • KKVHÁZ cikkek
  • Szakértőink
  • A KKVHÁZ bemutatkozik
  • KKVHÁZ KLUB TAGSÁG
  • Hirdessen nálunk!
 

Új őrület: Linkedln

Újabb üzlet központú közösségi oldal jelent meg, a Linkedln, mely hatalmas népszerűségre tett szert az utóbbi időben, és nem véletlenül. De pontosan mire való ez az oldal? Kik a tagjai? Miért jó a tagjai közé tartozni?

Használata egyszerű: első lépésben regisztrálunk az oldalra, ezt követően létrehozhatjuk saját profilunkat. Feltölthetünk profilképet, korábbi munkahelyeket, iskolákat, egyéb eredményeinket, tapasztalatainkat. Lényegében egy online önéletrajzról van szó.

Mint a legtöbb közösségi oldalon, itt is lehetőség van arra, hogy a tagok felvegyék egymással a kapcsolatot. Fő funkciója az oldalnak, hogy tagjai üzleti kapcsolatokat építsenek az internet segítségével. Emellett azonban számos egyéb dologra is használható: akár álláskeresésre vagy munkaerő keresésre is.

Megnézhetjük, hogy adott tevékenységi körökben milyen cégek vannak jelen, és milyen konkrét állásajánlatok vannak az adott szektorban. A másik oldalról pedig, mivel az egyes profilok lényegében önéletrajzok, megnézhetjük más felhasználók adatlapját, lényegében válogathatunk az önéletrajzok között.

A regisztráció mindenkinek ajánlott, aki üzleti kapcsolatokat akar kiépíteni és fenntartani. Az itthoni felhasználók száma még kevés ugyan, de külföldön a tagok között van orvos, ügyvéd, asztalos, tanár, pék.

Elég nagy közösség alakulhat ki a magyar felhasználók részről is, csak idő kell, mire az itthon userek is ráéreznek a LinkedIn ízére.


FEL

Hozzászólások  

 
#1 Pusztai Erika 2015-11-05 07:26
Vice Versa.
Budapest legnagyobb magán bizományi üzlete.2o éve!! Amit egy nő fel tud venni, lakásban használni tud ... szinte minden jöhet.
Ruházat,cipő,táska,bizsu,kozmetikum, kiegészítők.
Szobában,konyhában mi van, ami klassz, de már cserélnéd? Váza,takaró,tükör,szőnyeg,terítő,pohár-étkészlet....meg ami még most eszünkbe sem jut.
Végre, nemcsak vehetsz, te is eladhatod holmijaidat.
Ha üzleti partnert keresel, szívesen vesszük jelentkezésedet.Üzletünk nagy forgalmú. Törzsvásárlóink 2-3 naponta itt vannak, hogy vigyék az új 'kincseket".
Vice Versa. Bp.VII.Kertész u.17.
webshop: www.hasznaltruhapesten.hu
 

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)