KKVHÁZ
 

#

KKVHÁZ KKVHÁZ
 

KKVHÁZ

KKVHÁZ
 

Magyarország-Rendkívüli pályázatok-Pályázatok

Milliárdokat kaphatnak az élelmiszeripari cégek

100 milliárd Ft keretösszegre pályázhatnak az élelmiszeripari cégek.

Társadalmi egyeztetésre került az élelmiszeripari vállalkozásokat támogató pályázat, mellyel a komplex beruházások valósulhatnak majd meg hiteltermék bevonásával. A támogatási kérelmek benyújtása várhatóan 2016. november 30-tól kezdődhet majd el.

A felhívás alapvető célja, hogy olyan beruházásokat támogasson, melyek révén az élelmiszeripari feldolgozók fejlődhetnek és ez által a gazdaságban betöltött szerepük is erősödhet. A munkahelyek megtartását eredményező beruházások által egyben csökkenthetőek a területi különbségek. A térségi felzárkóztatás fokozása is megvalósítható a pályázat segítségével, illetve erősödhetnek a helyi gazdaságok.

A komplex beruházásokra élelmiszeripari középvállalkozások pályázhatnak és ez által élelmiszer feldolgozó tevékenységüket fejleszthetik.

A teljesség igénye nélkül ezek a legfontosabb területek, melyek pályázattal valósíthatóak meg ebben a kiírásban: új termelő eszközök, gépek beszerzése, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítása, továbbá infrastrukturális és ingatlan beruházás. Nagy előny lehet az üzemek fejlődési ütemében, ha a támogatásból megújuló energiaforrás bevezetését is megvalósítják.

Vissza nem térítendő támogatás minimum 50 millió Ft, maximum 750 millió Ft, míg a visszatérítendő támogatás (hitelösszeg) minimum 50 millió Ft, maximum 2.000 millió Ft lehet. A támogatás és a hitelösszeg együttes támogatástartalma régiónként változó mértékű.

Kép: Pixabay


FEL

Hozzászólások  

 
#1 Cierra 2017-01-19 09:27
Greetings, There's no doubt that your website may
be having internet browser compatibility problems. Whenever I take
a look at your website in Safari, it looks fine but when opening in I.E., it has some overlapping issues.
I merely wanted to provide you with a quick heads up! Besides that, great website!


Feel free to visit my weblog: Magic Skin: http://www.magic-skin.info
 

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)