2018 február 12 (hétfő) 16:00 – 18:00 között
Februári témánk: Vezetők - Kultúra - Gazdaság
Van idő, igény az önhajszában? Ön kinek akar megfelelni? Mit látnak a gyermekeink? Megvan a kellő kultúránk a kultúrához? Minden rendben?
  

#

 

 

Képzés- Tudás – WIFI!

  • vissza a szakértő profiljához
Hozzájárulás a vállalati sikerhez! A WIFI Hungária a minőségi felnőttképzés elkötelezett híveként, mi mással lephetné meg a KKVHÁZ összefogás vetélkedőjének versenyzőit, mint kompetenciafejlesztéssel.

A december hatodikai döntő összes résztvevője izgulhat, mert Fortuna kezére lesz bízva, hogy ki nyeri meg a lehetőséget arra, hogy 2014-ben ingyenesen részt vegyen WIFI készségfejlesztő nyílt tréningen.

Az Intézet szakmai tevékenysége, az Osztrák Gazdasági Kamara által alapított WIFI (Wirtschaftsförderungsinstitut), közel hetven éves tapasztalatára épül. A WIFI több mint 10 éves magyarországi jelenléte alatt több mint 900 vállalat dolgozójának továbbképzéséhez járult hozzá. A WIFI csoport rendszeresen készít felméréseket, piaci elemzéseket, így a képzési programok valóban a gazdasági kihívásoknak megfelelően alakulnak ki.

A felajánlott három nyeremény tréning különböző területeken támogatja a vállalatot:

• A Vezetői készségfejlesztés tréning a vezetői ismeretek rendszerezésétől kezdve, a vezetői kommunikáción keresztül a problémamegoldásban, motiválásban, delegálásban és konfliktuskezelésben támogatja a vezetőket. Az ismeretek beépülését és a készségek hatékony fejlesztését a szituációs feladatok, a helyzetgyakorlatok és a képzés során feldolgozott esettanulmányok garantálják.

• Kisorsolásra kerül egy időgazdálkodás tréning, amely a nyertes vállalkozás azon munkatársának lesz hasznos, aki nehezen tud időt szakítani a fontos dolgokra. Hatékony időgazdálkodást segítő technikákat és eszközöket adunk a résztvevők kezébe. Az időgazdálkodást nehezítő tényezőket szintén feltárjuk a képzés során.

• Az Excel képzésről a szerencsés vállalat döntheti el, hogy a kezdő, a haladó vagy a mesterfokú tanfolyamra jelentkezik. Az informatika képzések fő célja minden esetben az MS Excelben rejlő lehetőségek maximális kiaknázása. A képzés résztvevői felismerik, hogy az Excel táblázatok nem csak az adatok tárolása, hanem az adatokból kinyert statisztikák és kimutatások révén nyújtanak nagy segítséget a mindennapi munkában.     

A WIFI Hungária által nyereményben felajánlott - és további - programjairól a www.wifi.hu weboldalon tájékozódhat.

 
 
 

FEL

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)