KKVHÁZ
 

#

KKVHÁZ KKVHÁZ
 

KKVHÁZ

 

KKVHÁZ
 
  • KKVHÁZ cikkek
  • Szakértőink
  • A KKVHÁZ bemutatkozik
  • KKVHÁZ KLUB TAGSÁG
  • Hirdessen nálunk!
 

Animációkészítés egyszerűen!

A Go!animate -et olyan üzletembereknek találták ki, akik nem tudnak vagy nem akarnak sokat költeni egy igényes és kreatív reklámra.

Ez egy animációkészítő program, amit nem kell letölteni és feltelepíteni. Rendkívül egyszerű a működése, még útmutatóra sincs szükség ahhoz, hogy használni lehessen. Csak egy kis odafigyelésre, meg néhány jó gondolatra.

A program animált karakterek segítségével közvetíti a cégek üzentét a lehetséges ügyfelek vagy vásárlók felé. A karakterek is sokfélék lehetnek. Egyedileg is meg lehet őket alkotni, de választhatunk már meglévő képregényhősök vagy rajzfilmfigurák közül is. Ezeknek a figuráknak a szájába adhatjuk mondanivalónkat. Használhatjuk a saját hangunkat vagy a program által felajánlott hangsávot.

Egyszerűségüknél fogva a Go!animate -tal készített animációk nyilván nem lesznek alkalmasak arra, hogy a tvben bemutassák őket főműsoridőben. Arra viszont tökéletesen megfelelnek, hogy a Youtube-on, Facebookon vagy a cégünk hivatalos honlapján megosszuk és reklámozzuk a termékeinket vagy szolgáltatásainkat.

A program alapcsomagja ingyenes, de vannak fizetős csomagok is, amik még több lehetőséget nyújtanak a minőségi animációkészítésre. Érdemes kipróbálni legalább az alapot, mert veszíteni nem lehet vele, de nyerni annál inkább. Mindenkinek sok szerencsét!


FEL

Hozzászólások  

 
#5 Gyergyádes Tibor 2020-02-13 10:47
Segítséget kérek: hol található a cikkben említett ingyenes alapcsomag? Köszönöm- Gy. T.
 
 
#4 Molnár Izabella 2019-01-18 17:56
nagyon jónhgzkgfzkjhgh
 
 
#3 balogh bence 2017-01-27 13:57
d
 
 
#2 krisztián 2016-11-26 13:57
sikerülnifog nekem animálni?????
 
 
#1 Botyánszki Barnabás 2015-02-28 13:49
köszönöm hogy támogatnak és hogy találtam egy ijen proframot
 

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)