2018 február 12 (hétfő) 16:00 – 18:00 között
Februári témánk: Vezetők - Kultúra - Gazdaság
Van idő, igény az önhajszában? Ön kinek akar megfelelni? Mit látnak a gyermekeink? Megvan a kellő kultúránk a kultúrához? Minden rendben?
  

#

 
 Pegazus
 

Budapest-Megbízható munkatárs-Főiskola

Szakmai gyakorlat konferencia

  • vissza a szakértő profiljához
HR partnereink figyelem! Az EDUTUS és a KKVHÁZ partnerségi konferenciát rendez a témában. Segítsen együtt gondolkozni és élvezze a diákok erejét a cégénél!

Az Edutus Főiskola tisztelettel meghívja Önt a KKVHÁZ Zrt-vel közösen megrendezendő konferenciára, szakmai eszmecserére.
 
A konferencia témája: szakmai gyakorlat a felsőoktatásban.
Rendezvényünk célja, hogy vállalati partnereinkkel közösen gondoljuk újra a szakmai gyakorlatok célját, tartalmát és megszervezésének módját annak érdekében, hogy a gyakorlat az eddigieknél is hasznosabb, a vállalatok és a hallgatók számára is konkrét és jelentős előnyöket hordozó képzési forma lehessen.
 
A tervezett program szerint:
- röviden ismertetjük a szakmai gyakorlatok rendszerét - figyelembe véve a hatályos jogszabályi hátteret - egyrészt az alapképzések, másrészt a 2013 szeptemberében induló új felsőoktatási szakképzések vonatkozásában,
- bemutatjuk a www.szakmaigyakorlatihelyek.hu portált (jelenleg fejlesztés alatt), ami reményeink szerint jól szolgálja majd a cégek és gyakornokok "egymásra találását",
- közös beszélgetésre hívjuk Önöket: várjuk véleményüket, javaslataikat a témában (pl. milyen elvárásaik vannak a cégeknek a gyakrolati rendszerrel és a gyakornokokkal szemben, milyen módon tehető igazán hasznossá a gyakorlati idő, stb.)
 
A rendezvény időpontja: 2013. április 17. (szerda) 14.00 - 16.00 óra
Helyszín: EDUTUSHÁZ Rendezvényközpont, Budapest V., Falk Miksa u. 1.
 
Reméljük, hogy Önt is vendégeink között üdvözölhetjük!
 
A részvétel ingyenes, de kérjük, hogy részvételi szándékát jelezze számunkra a lukacs.eva@edutus.hu e-mail címen.
 

Üdvözlettel:
 
nemetnegalandrea
Némethné Dr. Gál Andrea
főiskola docens, KKV szakirány vezető
a rendezvény szervezője


FEL

Hozzászólások  

 
#1 Dr. Szabadkai Antal 2013-04-15 19:15
Repülök a konferenciára, bár 15:30-kor el kell jönnöm egy másik, kötelező program miatt. Biztosan érdekes és jó lesz, mint az Edutus előző rendezvénye...
 

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)