KKVHÁZ
 

#

KKVHÁZ KKVHÁZ
 

KKVHÁZ

 

KKVHÁZ
 
  • KKVHÁZ cikkek
  • Szakértőink
  • A KKVHÁZ bemutatkozik
  • KKVHÁZ KLUB TAGSÁG
  • Hirdessen nálunk!
 

A rák és a kemoterápia

Az elmúlt évek során azt mondták az embereknek, hogy a kemoterápia az egyetlen módja a daganatok megszüntetésének. A Johns Hopkins kutatóintézete végre elkezdett beszélni arról, hogy van más választásunk is.

Miért?

Mert:
1. Minden embernek vannak degenerativ - nem egészséges, azaz ráksejtek a szervezetében. Ezek a ráksejtek nem mutathatók ki a szokásos vizsgálatokkal egészen addig, amíg számuk több milliárdra fel nem szaporodik. Így például, amikor egy orvos, a kezelés végeztével azt mondja a betegnek, hogy nincs több ráksejt a szervezetében, ez csak annyit jelent, hogy a tesztek nem képesek észlelni a csökkenésük okán a degenerativ ráksejteket, mivel azok mát nem érik el a kimutatható mennyiséget.


2. Egy ember élete során a ráksejtek átlagosan 6-10 vagy még ennél is több alkalommal bukkanhatnak fel.

3. Ameddig az ember immunrendszere erős, képes arra, hogy elpusztítsa a ráksejteket, és ezzel megakadályozza, hogy azok elszaporodjanak és daganatokká fejődjenek.

4. A kemoterápia során tulajdonképpen megmérgezik a gyorsan növekvő ráksejteket, de ezzel elpusztítják a csontvelőben, a bélrendszerben, stb. lévő egészséges sejteket is, sőt egyéb szervek: a máj, vese, szív, tüdő stb. károsodását is okozhatják.

5. A sugárterápia, miközben elpusztítja a ráksejteket, elégeti, roncsolja és károsítja az egészséges sejteket, szöveteket és szerveket.

6. A kemoterápia és a besugárzás kezdetben gyakran csökkenti a daganat méretét. Azonban a kemoterápia és a besugárzás hosszan tartó alkalmazásával nem lehet több daganat elpusztulását elérni.

7. Amikor a kemoterápia és a besugárzás hatására a testbe túl sok méreg kerül, az immunrendszer meggyengül, vagy összeomlik, miáltal a beteg szervezete képtelen ellenállni a különféle fertőzéseknek és komplikációknak.

8. A rák elleni harc egyik hatékony módja a ráksejtek kiéheztetése oly módon, hogy nem juttatjuk hozzá azokhoz az élelmiszerekhez, amelyekre a burjánzáshoz szükségük van.

Hogy mik ezek? Erre fogok visszatérni a következő alkalommal.

 
 

FEL

Hozzászólások  

 
#3 Söpkéz Sándor 2013-02-07 11:45
Kedves Csák és olvasók!
Szeretnék megosztani néhány nagyon személyes tapasztalatot a klasszikus orvostudomány keretei között szerzett hivatalos "élményekről". A történet igaz, olyannyira hogy családtagról van szó. M. elmúlt nyolcvan éves, szív ketyeréje van már 20 éve és agyvérzése is volt 8 éve. Rengeteg gyógyszert szed már így is. Idős férfiak tipikus problémája kapcsán 1 éve járt a klinikára urológushoz. Kiváló emberhez aki nagyon kedvesen fogadta, sose fogadott el semmit tőle, régi családi barát volt kolléga fia. Nekem egy év eltelte után panaszkodott hogy bizony az életkörülményei egyre rosszabbak, mozogni is egyre nehezebb, és ez a gond is tetejébe, éjszaka emiatt már altatóval sem megy az alvás. A derék doktor mindig ad neki egy gyógyszert, 2 hétig jó, de utána előjön ismét a problémája...
Javasoltam M-nek, hogy esetleg kérjék meg az orvos barátot egy labor vizsgálatra, nézzék meg mi a kórokozó és nézzenek érzékenységet. A minta leadás után viszont mondom neki kezdjen el szedni cranberry kapszulát és igyon fél liter kamilla teát minden nap.
Mi történt azóta? Kb. egy éve ajánlottam M-nek a 2 alternatív módszert, és láss csodát, azóta nem jött vissza a panasz. A kért minta is annak idején bekerült a klinikára, megvizsgálták, és a derék orvos, családi barát egy másik gyógyszert írt fel egy év más szer folyamatos felírása után. A recept azóta sem lett kiváltva, mert a cranberry és kamilla tünetmentes állapotot okozott. Ami MÁR 1 éve tart szerencsére. Sok kérdést vet fel az eset. Mennyi gyógyszert fogyasztott M addig amíg abba nem hagyta a nem megfelelő orvosságot? Mibe került ez a gyógyszerkasszának? Miért kellett szegény M-nek átalvatlan éjszakák során egy évig szenvednie e miatt is? Mivel tudják a gyógyszer cégek ilyen intenzív vizsgálat nélküli fogyasztásra ösztökélni az orvosokat? ....stb stb...tudok további történeteket is, de az majd egy következő kommentárban következik.
Söpkéz Sándor
 
 
#2 Dr. Popovics Judit 2012-12-28 08:18
Csák Kedves!
Köszönöm az észrevételét.
Minden új dolog 4 fő fázison megy keresztül a világon.
Ezek a következők:
1. Teljes elutasítás, kinevetés, lehetetlen, ilyen nem is létezhet.
2. Na jó, lehet, hogy létezhet, lehet, hogy ez tényleg megvalósulhat, de erre csak egy nagyon szűk rétegnek van lehetősége
3. Na jó, tényleg lehet mindenkinek, mindenki elérheti, de nem etikus
4. Te még nem ismered, neked még nincs????????
Minden tudomány - így az orvostudomány és a gyógyászat is -, folyamatosan fejlődik. Mindig lesznek új dolgok. Ezért az új dolgokkal való foglalkozás természetes velejárója a fejlődésnek, és semmiképp nem felelőtlen akció. Annak idején ugyanilyen újdonság volt a kemoterápia, a műszív, a fogamzásgátló, a telefon, a TV – és igazándiból: MINDEN. Ez azonnal fel is veti azt a kérdést, mi a „hivatalos” orvostudomány?
Egyébként pedig nem gondolnám, hogy a Johns Hopkins kutató intézet azzal foglalkozna, hogy aláássa az orvostudomány tekintélyét.
Szeretettel várom további észrevételeit.
 
 
#1 Ligeti Csák 2012-12-14 09:21
Felelőtlennek tartok minden olyan akciót, ami megingatja az emberek bizalmát a hivatalos orvostudományban és gyógyászatban. A sok-sok természetgyógyász és alternatív gyógyászati módok között biztosan vannak hasznosak is, de csak a hagyományos (hivatalos) gyógymódok kiegészítéseként, nem helyette, és csak a szakorvosokkal egyeztetett módon. Az alternatív "gyógymódok" némelyikéről már tudjuk, hogy szélhámosság, némelyikéről még nem....

Ligeti Csák
 

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)