KKVHÁZ
 

#

KKVHÁZ KKVHÁZ
 

KKVHÁZ

 

KKVHÁZ
 
  • KKVHÁZ cikkek
  • Szakértőink
  • A KKVHÁZ bemutatkozik
  • KKVHÁZ KLUB TAGSÁG
  • Hirdessen nálunk!
 

Hajdú-Bihar-Megfizethető üdülés-Szálloda

Gyerekbarát élményfürdő

Ma már akár pár hónapos csemeténkkel is sok helyen felhőtlenül pihenhetünk, és ehhez még fel sem kell pakolnunk az egész háztartást.

Számos turisztikai szolgáltató egység (szállodák, éttermek, fürdők) nemcsak hogy odafigyelnek, hanem kiemelt vendégkörüknek tekintik a gyermekeket.

Ezzel nem kis feladatra vállakoznak, hiszen a különböző korosztályoknak bizony nagyon eltérő igényeik és szükségleteik vannak. Viszont megfelelő szolgáltatásokkal és odafigyeléssel nemcsak a kicsiny vendégek hanem szüleik, és nagyszüleik elégedettségét is kivívhatják.

15-20 évvel ezelőtt még szájtátva bámultuk a nyugati autópályák melletti gyorséttermek vagy illemhelyek gyerekközpontú szolgáltatásait, hiszen ott már akkor lehetett pelenkázni, fürdetni, bébi ételt melegíteni akár útközben is. 5-10 évvel ezelőtt kezdtük felfedezni a közeli Ausztria és Németország gyerekbarát hoteleit, ahol kigyermekes családok minden tagja! vagyis a szülők is pihenhettek nyaralásuk alkalmával, hiszen a szállodák felszereltége, a szolgáltatások és programok mindezt lehetővé tették.

Az elmúlt 4-5 évben pedig lassacskán nálunk is megteremtődtek ehhez a feltételek.

Mára már számos turisztikai létesítmény felismerte ezt az igényt és igyekszik ennek mefelelő szolgáltatásokat is nyújtani. Kezdetben még csak gyerekágyakat biztosítottak az erre odafigyelő szállodák, aztán következezett a gyerekjátszók létrehozása, gyerekprogramok szervezése. Az erre szakosodó szállodák ma már családi apartamanokat és egyre több használati eszközt (gyerekkád, etetőszék, mosdó fellépő, bébi étel melegítő stb.) is biztosítanak.

gyermekjatszo

A debreceni Aquaticum Mediterrán élményfürdőben 2006 óta a gyerekmedence mellett már külön béby medence is rendelkezésre áll, ahol 20 cm-es vízben pancsolhat és csúszdázhat a 0- 2 éves korosztály.

A gyerekmedencében különböző csúszdákkal kombinált várerődítmény, vízigomba, teknősbéka foglalja le a a 3-10 éves korosztályt.

A piros családi csúszdát már 5 éves kortól önállóan vagy szüleikkel közösen is használhatják a gyerekek. A kék, zöld, sárga vagy narancs sárga csúszdák pedig 12 éves kortól a bátorság és vállakozókedv függvényében használható.

A szárazföldi játszóvár mértetét az idén 3 – szorosára kellett növelni, mely mindent elárul a kis örökmozgók által támasztott igényekről.

Az élményfürdőt közvetlenül is el lehet érni az Aquaticum Termál és Wellness Hotel****-ből, ahol közel 40 db. két szobás apartman, különböző bébi felszerelések és kiegészítők, óvónői szervezésben gyerekprogramok várják családokat.

csalad

A hajdúszoboszlói Aquapalace élményfürdőben 1 egész szint a gyerekek birodalma, ahol a 0- 14 éves korosztály és szüleik is jól érzik magukat. Itt különböző mélységű medencék, kis és még kisebb csúszda, krokodil és víziló mellett egy óriási szárazföldi ugrálóvár is szolgálja a kicsik csillapíthatatlan felfedezőkedvét.

A fürdőzésen túl külön foglalkoztató szoba üzemel óvónőkkel, pihenő szoba biztosítja a csendet a kisdedek nyugodt alvásához, és csendes szoptató szoba teremt kellemes körülményt az etetéshez. Minden hétvégén délután nagyszabású Micky Manó party-n tombolhatnak a kicsik és szüleik is.

mikimano party1

mikimano party2

A Hévíz- Alsópáhokon található Kolping Családi Hotel sokáig az egyetlen olyan szálloda volt országunkban, ahol a gyerekek álltak a középpontban, ezáltal biztosított volt a szülők, nagyszülők felhőtlen pihenése is. Ők ma is megőrizték vezető szerepüket a témában, hiszen valamiben mindig élenjárnak, kimeríthetetlen ötleteiknek, bátor beruházásaiknak köszönhetően. Itt volt először külön szoptató szoba a legifjabbaknak, vagy indiántábor és éjszakai túlélőtúra nagyobbaknak, az idén különböző új szolgáltatásokkal pedig már a tiniket is le tudják kötni , ami lássuk be, nem kis teljesítmény.

Legújabb, az országban egyedülálló szolgáltatásuk pedig a babyphone szolgáltatás, melynek segítségével a szobában alvó kicsiket abszolút hallhatják a bárban szórakozó felnőttek.

Aquaticum.hu
Hungarospa.hu
Kolping.hotel.hu


FEL

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)