2019 május 14-én ismét KKVHÁZ a Pénzügyminisztériumban


Téma:
Téma: A kisvállalatok pénzügyi tudatossága 2019

2019 május 14 (kedden) 15:30 – 18:00

Pénzügyminisztérium (V.; Dorottya u. - Wekerle u. sarok)

 


KKVHÁZ
 

#

KKVHÁZ KKVHÁZ
 

KKVHÁZ

KKVHÁZ
 

Agrárgazdasági Csúcstalálkozó Budapest

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 


Agrárgazdasági Csúcstalálkozó Budapest
2016. február 18.

Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, VII. emelet Szécheny István terem (Budapest I; Krisztina krt 99.)
 

TARTALOM

   Program   |   Cikkek   |   Támogatók 

 
Program:

14:00-16:00 Agrár ágazatok gazdaságossági összevetése. Prezentációk és viták sorozata

Az agrárium az nem a gazdaság egyik ágazata, hanem annál sokkal több. Az élet hordozója. A természethez legközelebb álló emberi tevékenység. Az országot járva ki ne pihentetné szívesen a szemét óriás gabonatáblákon, fürkészne kíváncsian hatalmas melegházakat, legelésző csordákat, vagy katonás rendben álló fa ültetvényeket. Ezeket látva önkéntelenül meghajolunk a teremtő munka láttán. Ilyenkor soha nem haszonra gondolunk, hanem valamilyen melegséget érzünk a szülőföld iránt..
Aki ezt az érzést még nem érezte, kérem, haladéktalanul kerekedjen fel és járja be az országot!

Ezt a szektort sokkal nehezebb irányítani, mint a ipari vagy kereskedelmi társait.
Az agrárium ezer évek tudása,kultúrája, számtalan szakma együttese, nagyon sok szereplő versenypályája és a természet játszótere. Így van ez a világon mindenütt, így van hát itt Magyarországon is.

Azzal kívánjuk szolgálni az agrárgazdaságot, hogy minden jelentős szereplőjét egy asztalhoz ültetjük, azzal a szándékkal, hogy megkeressük, megfogalmazzuk az ágazat legfontosabb kérdéseit.
Úgy tartjuk, aki ismeri az előtte álló feladatokat, már fél sikert könyvelhet el, hiszen csak meg kell oldania őket. Aki nem látja a feladatait, vagy nem tud rendet tartani közöttük, annak esélye sincs a túlélésre.
Arra vállalkozunk, hogy az agrárium legfontosabb problémáit eljuttatjuk a Kormány felé. Nem elégedhetünk meg azonban azzal, hogy okos panaszosok legyünk. Minden gondunk mellé megoldási javaslatot is teszünk.

A kerekasztal beszélgetéshez várjuk azokat, akikről tudjuk és akikről feltételezzük, hogy tudnak és akarnak is tenni az agráriumért. Ide várjuk a kormányzat, az ágazat civil, az ágazat felsőoktatásának és kutató műhelyeinek a vezető személyiségeit. Az asztalhoz hívunk több kétkezi földműves embert, de az agrárgazdaság legerősebb vállalatainak a reprezentánsait is.
 

Hírek, interjúk, gondolatébresztők:


Támogatók:

         

Szakmai támogatók:

       

 ↑ vissza az oldal tetejére ↑

Kapcsolat:
KKVHÁZ Zrt.
kkvhaz@kkvhaz.hu
 


FEL