NGM-KKVHÁZ Megyék Versenye 2017 Döntő 2017 december 18 (hétfő, Töhötöm napja) 14:00 – 17:00

Nemzetgazdasági Minisztérium (Budapest V.; Dorottya u. 5) Pénztárterem
 2018 második hétfője január 8. 16:00 – 18:00 között az Új Év, Új Buda
2018 első KKVHÁZ rendezvénye Új Budán lesz! Téma: építőipar, ingatlan, finanszírozás, pályázat, trendek
 Évindító KKV Csúcstalálkozó 2018 január 11-én 14:00 – 16:00
Kerek asztalnál a kormány, a gazdasági civil szervezetek, a képzés legerősebb szereplői és a kis és nagyvállalati világ szereplői.
  

#

 

 

Legfrissebb cikkeink

BKIK, IRSZ, MÖOSZ, KKVHÁZ siker
BKIK, IRSZ, MÖOSZ, KKVHÁZ siker A BKIK emlékplakettet adományozott Gulyás Józsefnek a KKVHÁZ Zrt. vezérigazgatójának munkájáért, szellemiségéért.
Regionális Fejlesztési Holding
Regionális Fejlesztési Holding Különleges szerep, különleges lehetőségek. Fókuszban a gazdaság.
A Corvinus Egyetem csapata kezd
A Corvinus Egyetem csapata kezd

Aki céget vezet, legyen az kicsi vagy nagy, kénytelen sakk-szimultánt játszani a világgal: gyorsan dönt, hiszen az idő véges, megpróbálja előre látni, hogy a sakkasztal túloldalán levők milyen lépésre mit lépnek.

Üzleti szabályok kezdőknek!
Üzleti szabályok kezdőknek! Kevés kezdő vállalkozó nézi jó szemmel, ha megpróbálnak neki tanácsot adni, mit hogyan intézzen, amikor elindítja a vállalkozását. Annak ellenére, hogy jól tudja, van/lesz még mit tanulnia.
Hatékony energia megtakarítás?
Hatékony energia megtakarítás?

Még zajlik a napkollektoros pályázat (meghosszabbították), de néhány tanulsággal máris szolgál. Ebben a cikkben ezeket a tanulságokat általánosítom egy kicsit, és hozzáteszem az eddigi tapasztalataimat.

Ha nem fizet a fővállalkozóm..
Ha nem fizet a fővállalkozóm..

Az építőipari fővállalkozó könnyedén találhat olyan okot, amelyre hivatkozva nem fizeti ki az alvállalkozót. A leggyakoribb kifogás, hogy maga a beruházó sem teljesít, így nincs miből fizetni.

A megszemélyesített üzlet

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

 Megjelent a BOOM Magazin.

Az új üzleti lap, a BOOM egy szubjektív magazin. Olyan, amely történetekről, sikerekről és kudarcokról, tanulságos esetekről ír.

boom_cimlapEgy magazin, melyben a számok helyett az üzletember, a menedzser, a vállalkozó, a cégvezető, tehát az ember a lényeg.

Egy magazin, amelyből az okos ember más sikeréből, néha kárából is tanul, s inspirációt gyűjt saját sikeréhez.

Az októberi szám címlap sztorijában Sorsfordítók címmel öt inspiráló történet olvasható arról, hogyan lehet nehéz startból is az üzleti-szakmai csúcsra eljutni.

Kocsi Ilona főszerkesztő a KKVHÁZ kérdésére elmondta, hogy a BOOM egy olyan szubjektív magazin lesz, amely a kisvállalkozóknak éppúgy hasznos lehet, mint a multi cégek menő menedzsereinek. A kkv-k ugyanis tanulhatnak profizmust a nagyoktól, a mamutcégek pedig rugalmasságot, kreativitást a kicsiktől. Talán éppen a BOOM kínálja majd azokat az üzleti sztorikat, amelyek inspirálják, vállalkozásra, változásra ösztönzik az olvasókat.  

A BOOM egy éves előfizetési díja: 9800 Ft, féléves 4900 Ft.

Forrás: BOOM


FEL

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)