Csángóföld - Kisinyov - Odessza, üzleti út
a Joint Venture Szövetség Tőkeexport Bizottságával!
2017. október 4 - 8

>> Program és részletek <<
 

 

#

 

 

Legfrissebb cikkeink

CRM Konferencia Nyíregyháza
CRM Konferencia Nyíregyháza

Az Euroadvance Kft. és a Merten csoport Magyarország 2012.05.17-én 14-17 óráig „CRM és hatékony vállalatvezetés” címmel tart konferenciát középvállalkozásoknak, melyre vezetőket, marketing illetve IT munkatársakat várnak

Az „AC Centrope II” projekt
Az „AC Centrope II” projekt

Az utóbbi, a válság és a csökkenő eladási számok által jellemzett évek után az autóipar gyorsabban összeszedte magát, mint az várható volt és sikerült új felvevőpiacokat találnia termékeinek.

Fenntartható fejlődés itthon
Fenntartható fejlődés itthon Magyarország és a fenntartható fejlődés - egy kutatás összefoglalója. Szabadkai Bálint cikke.
Internet - szerzői jogi kérdés
Internet - szerzői jogi kérdés

Érdemes tudni, hogy nemcsak az egyes internetes oldalakon megjelenő tartalmak élvezhetnek szerzői jogi oltalmat, hanem az olyan módon megszerkesztett honlapok is, amelyek megfelelnek a szerzői mű ismérveinek.

Sokat hallod, hogy nagyon alacsony a személyi jövedelemadód
Sokat hallod, hogy nagyon alacsony a személyi jövedelemadód Nem érted, hogy érezheted mégis elviselhetetlennek a terheket? Megmagyarázzuk!
Minden, amit mérni érdemes
Minden, amit mérni érdemes Mit érdemes mérni? Mit lehet mérni? Hogyan lehet mérni? – ezekre a kérdésekre keresi a választ a BKIK konferenciája.

A megszemélyesített üzlet

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

 Megjelent a BOOM Magazin.

Az új üzleti lap, a BOOM egy szubjektív magazin. Olyan, amely történetekről, sikerekről és kudarcokról, tanulságos esetekről ír.

boom_cimlapEgy magazin, melyben a számok helyett az üzletember, a menedzser, a vállalkozó, a cégvezető, tehát az ember a lényeg.

Egy magazin, amelyből az okos ember más sikeréből, néha kárából is tanul, s inspirációt gyűjt saját sikeréhez.

Az októberi szám címlap sztorijában Sorsfordítók címmel öt inspiráló történet olvasható arról, hogyan lehet nehéz startból is az üzleti-szakmai csúcsra eljutni.

Kocsi Ilona főszerkesztő a KKVHÁZ kérdésére elmondta, hogy a BOOM egy olyan szubjektív magazin lesz, amely a kisvállalkozóknak éppúgy hasznos lehet, mint a multi cégek menő menedzsereinek. A kkv-k ugyanis tanulhatnak profizmust a nagyoktól, a mamutcégek pedig rugalmasságot, kreativitást a kicsiktől. Talán éppen a BOOM kínálja majd azokat az üzleti sztorikat, amelyek inspirálják, vállalkozásra, változásra ösztönzik az olvasókat.  

A BOOM egy éves előfizetési díja: 9800 Ft, féléves 4900 Ft.

Forrás: BOOM


FEL

Szóljon hozzá!      (Jobbra tudnivalók!)