Csángóföld - Kisinyov - Odessza, üzleti út
a Joint Venture Szövetség Tőkeexport Bizottságával!
2017. október 4 - 8

>> Program és részletek <<
 

 

#

 

 

Legfrissebb cikkeink

Üzlet és környezet
Üzlet és környezet Öko-Innováció a fenntartható jövőért: megjelent a közvetlen Brüsszeli finanszírozású Eco-Innovation program 2012-es pályázati felhívása.
A külföldi tőke komoly szerepet kap a gazdaság fejlesztésében
A külföldi tőke komoly szerepet kap a gazdaság fejlesztésében Az idén 30 éves Joint Venture Szövetség céljaival egyetért a Kormány és épít arra a tudásra, amivel a nagyvállalatok támogathatják a gazdaságot.
Miben tér el a KKV könyvelés
Miben tér el a KKV könyvelés A törvény szerint semmiben, de mégis teljesen más.
Másolható-e a zenei CD?
Másolható-e a zenei CD?

Az információs társadalom kihívásaira tekintettel jogi szemléletváltásra lenne szükség, mely alkalmazkodik a fiatalok megváltozott zenehallgatási, filmnézési és olvasási szokásaihoz.

KKV! Tanácsok hitelfelvételhez
KKV! Tanácsok hitelfelvételhez

A Magyar Gazdaság és Vállalkozásfejlesztési Zrt a hazai kisvállalati pénzügyi kultúra radikális változtatásán dolgozik. Ők azt vallják nem csak a nagyokhoz érdemes fordulni.

Kína és Kína, és még Kína
Kína és Kína, és még Kína Kínai–Magyar Üzleti Fórum. A hazai kkv-k üzleti esélyei Kínában és itthon.

Csúcs IT

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Támogatást kaphatnak a kkv-k informatikai fejlesztésekre

A versenyképességhez fontos a gazdaság digitális átalakítása. Sok-sok állami és EU-s támogatást találhatunk, sőt van olyan magáncég is, amely anyagilag támogatja a digitalizációt, informatikai fejlődést.

Informatika: rosszul állnak a magyar kkv-k

A magyar kkv-k informatikai gépparkja elöregedett, pedig a világ a digitális ipar korszakába lép. Németországban pedig például megnyíltak az első okosirodák.
 
 

A digitális vállalkozásoké a jövő

Informatikai, digitális tudás szükséges egy vállalkozásnak az életben maradáshoz, ám alig találnak megfelelő szakembereket. Programokat szerveznek, támogatásokat hoztak létre és átalakítják a képzéseket.
 
 

 

Sok cég tervez informatikai fejlesztést

Egész jól áll Magyarország a digitalizáció területén, ám vannak területek, amelyek még fejlesztésre szorulnak. Ilyen például a kiberbiztonság.
 
 

Sok fiatal lenne informatikus

Nem kérdés, hogy a vállalkozások fennmaradásához egyértelműen kell a technológiai fejlődés, ám sokan vannak, akik tartanak tőle.
 
 

Ez történt az informatika világában

Ahhoz, hogy egy cég megőrizze a versenyképességét, nagyon fontos az informatika.
 
 

IT összefoglaló 2016. március

A mobilos hirdetési platform új eszközzel gyarapodik.
 
 

IT hírek február

Lassan vége a hitelkártyáknak?
 
 

Munkáltatói cenzúra - Facebook

Ma már szinte mindenkiről elmondható, hogy tagja valamilyen közösségi oldalnak, ahol barátaival beszélget, képeket oszt meg magáról, illetve reagál mások bejegyzéseire. Az online jelenlét már természetes része életünknek
 
 

Android mobiltelefon rootolás

Mi az a rootolás és mivel jár. Miért kell, vagy nem kell megtenni és ha rászánjuk magunkat akkor hogyan és mivel.
 
 

Google Chrome OS más szemmel.

Várhatóan júniusban jön a nagy durranás. Már nem csak okos telefonunk hanem okos computerünk is lesz. :-) Igen hamarosan jön az új Google Chrome OS-el szerelt netbook.
 
 

Mobilnet csapda.

Az internetes mobiltelefonokak köszönhetően ma már bárhonnan elérhetjük az internetet és boldogan használjuk az információs szupersztrádát. Mire kikeveredünk ebből a csapdából, már súlyos tízezrek úsznak el.
 
 

Internet okosan: Keresés

Sok szó esik arról, hogy hogyan találhatnak meg minket az interneten, de arról szinte senki sem beszél, hogy mi hogyan kereshetünk hatékonyan és okosan az internet óriási adathalmazában.
 
 

FEL